Închide meniul

Pep Guardiola, mesaj direct pentru patronul lui Chelsea: „Eu l-am avut pe Lionel Messi!”. Ce a spus după după victoria cu 4-0

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2023, 10:29

Pep Guardiola, mesaj direct pentru patronul lui Chelsea: „Eu l-am avut pe Lionel Messi!. Ce a spus după după victoria cu 4-0

Pep Guardiola, mesaj direct pentru patronul lui Chelsea

Pep Guardiola şi Graham Potter / Profimediaimages

Pep Guardiola a avut un mesaj direct pentru patronul lui Chelsea, după ce Manchester City i-a învins cu 4-0 pe londonezi în Cupa Angliei. Managerul „cetăţenilor” i-a cerut lui Todd Boehly să aibă răbdare cu Graham Potter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Chelsea nu au mai rezistat şi i-au cerut demisia antrenorului care a pierdut de două ori cu Manchester City în decurs de patru zile. „Albaştrii” sunt pe locul 10 în Premier League, iar Potter riscă să fie schimbat după numai câteva luni pe banca grupării din Stamford Bridge.

Pep Guardiola i-a transmis un mesaj direct pentru patronul lui Chelsea

Guardiola consideră că ar fi o greşeală ca antrenorul de 47 de ani să fie demis. Anunţă că şi el a avut dificultăţi în primul sezon petrecut la Barcelona, dar că a fost ajutat de Lionel Messi.

Eu i-aş spune lui Todd Boehly: ‘Dă-i timp!’. Ştiu că la cluburile mari rezultatele sunt importante, dar trebuie să îi dea timp.

În a doua repriză s-a văzut ceea de reuşeşte el. Ceea ce a făcut la Brighton este remarcabil, dar e nevoie de timp în primul sezon după numire.

Reclamă

Eu l-am avut pe Lionel Messi la Barcelona în primul meu sezon, aşa că nu am avut nevoie de două sezoane pentru că Messi era acolo„, a declarat Pep Guardiola la finalul meciului, potrivit dailymail.co.uk.

Chelsea a primit trei goluri în primele 38 de minute ale meciului cu liderul din Premier League. Mahrez, Alvrez şi Foden au înscris. A fost pentru a doua oară când Chelsea păţeşte aşa ceva în cele 18 meciuri cu Graham Potter pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

Todd Boehly face „revoluţie” pe piaţa transferurilor

Todd Boehly, patronul lui Chelsea, face „revoluţie” pe piaţa transferurilor. Miliardarul american nu se uită la bani şi vrea să îi aducă întăriri de senzaţie lui Graham Potter. Sunt vizaţi cei mai râvniţi jucători ai momentului din fotbalul mondial.

Jurnaliştii de la thesun.co.uk anunţă că finanţatorul grupării de pe Stamford Bridge îşi doreşte să-l facă uitat pe Roman Abramovich, cel de la care a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni în urmă cu şapte luni. Pentru asta, e dispus să plătească 600 de milioane de euro numai pe transferuri.

Wesley Fofana, Marc Cucurella, Raheem Sterling, Kalidou Koulibaly and Pierre-Emerick Aubameyang au fost aduşi deja în mandatul său. Todd Boehly abia s-a descătuşat şi vrea să finalizeze negocierile cu cinci jucători de top în această iarnă.

Enzo Fernandez este principala lovitură pe care îşi doreşte să o dea patronul londonezilor. Mijlocaşul de 21 de ani, care a ajutat-o pe Argentina să câştige Cupa Mondială, este în negocieri avansate cu oficialii grupării de pe Stamford Bridge. Chelsea a făcut o ofertă de 112 milioane de lire sterline (n.r. 127 de milioane de euro), dar oficialii lui Benfica îşi doresc chiar şi mai mult.

Mykhailo Mudryk este a doua ţintă pe care o încearcă „albaştrii”. The Sun anunţă că Şahtior Doneţk cere 88 de milioane de lire sterline (n.r. 100 de milioane de euro) pentru a renunţa la extrema stângă. Internaţionalul ucrainean a înscris 10 goluri şi a oferit 8 pase decisive în cele 18 meciuri jucate, în acest sezon, în toate competiţiile.

Fundașul central Benoit Badiashile (21 de ani) este ca şi cumpărat de la AS Monaco pentru aproximativ 38 de milioane de euro. Conducătorii grupării din Premier League s-au înțeles cu jucătorul pentru un contract de lungă durată și îl așteaptă la vizita medicală.

Chelsea l-a transferat în prima zi din 2023 și pe Andrey Santos, de la Vasco da Gama. Mijlocașul central de 18 ani, care joacă în naționala Braziliei U20, este deja la Londra. Documentele au fost deja semnate, astfel că Chelsea va achita 12.5 milioane de euro. Suma poate crește considerabil din bonusurile de performanță.

Reclamă
Recomandări
  • Pep Guardiola, reacţie categorică după Manchester City – Chelsea 4-0
  • Ce i-a transmis lui Todd Boehly

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și