Închide meniul

Pep Guardiola, prima reacție după Chelsea – Manchester City 0-2! Semnal de alarmă despre program: „E vestea proastă!”

Alex Ioniță Publicat: 18 august 2024, 21:39

Reclamă
Pep Guardiola, prima reacție după Chelsea – Manchester City 0-2! Semnal de alarmă despre program: „E vestea proastă!

Pep Guardiola, prima reacție după Chelsea - Manchester City 0-2

Profimedia

Pep Guardiola a oferit prima reacție după Chelsea – Manchester City 0-2. Antrenorul campioanei nu a ratat ocazia de a se plânge de programul aglomerat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Chelsea și Manchester City a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Golurile au fost marcate de Haaland și Kovacic.

Pep Guardiola, prima reacție după Chelsea – Manchester City 0-2

După meci, antrenorul lui Manchester City a transmis că echipa sa nu este încă la formă maximă și că se bucură pentru că elevii săi au obținut cele 3 puncte.

Totuși, Pep Guardiola a tras și un semnal de alarmă și despre programul competițional al clubului pe care îl antrenează. Spaniolul a transmis că „vestea proastă” pentru Manchester City este că mai are multe meciuri de jucat.

„Suntem departe de cea mai bună formă a noastră, așa că trei puncte sunt vestea bună. Mai avem alte 65 de meciuri în față, asta e vestea proastă. Avem un avantaj, este al nouălea nostru sezon împreună, așa că ne cunoaștem foarte bine.

Reclamă
Reclamă 4

Desigur, există greșeli pe care trebuie să le îmbunătățești, dar am vorbit, diferența în a fi campioni a fost limbajul corpului nostru. Sunt momentele proaste din sezon și din meciuri care definesc echipele mari.

Pentru mine, este o onoare să antrenez acești băieți. Sunt atât de norocos, nu aș putea spune mai mult. Există un plan, defensiv, ofensiv. Dar după aceea contează cum sărbătorim momentele bune și cum ne revenim din momentele proaste.

Asta este ceea ce definește aceste echipe și nimeni nu vorbește despre asta. Pentru o vreme nu am putut câștiga niciodată pe Stamford Bridge. Acesta este un pas mare”, a spus Pep Guardiola, potrivit gbnews.com.

Reclamă

Erling Haaland, mesaj direct pentru Pep Guardiola după Chelsea – Manchester City 0-2

Haaland anunţă că încă nu este în cea mai bună formă şi i-a pus o „întrebare de un milion de dolari” lui Pep Guardiola.

„Sunt trei puncte, un început perfect. Primele meciuri din campionat sunt întotdeauna dificile pentru toată lumea. A fost un presezon lung, dar nu mă simt perfect, nu sunt în cea mai bună stare. Este bine că am obţinut această victorie.

Ştiam exact ce fac (n.r. în momentul execuţiei de la gol), cred că a fost un gol foarte bun. Îmi amintesc că anul trecut portarul a avut o intervenţie excelentă în faţa mea. Mă irita acest aspect, aşa că da, a fost un gol perfect pentru mine.

Cei mai buni jucători se văd atunci când fac lucrurile uşoare. Să preiei mingea cu piciorul drept şi să o pasezi cu stângul. Acest lucru este important. Pep Guardiola îmi spune mereu asta.

Vreau să mă implic mai mult, asta vrea Pep. Dar în unele jocuri, trebuie să mă implic atât de mult? Aceasta este întrebarea de un milion de dolari. Vreau să am mai multe pase decisive şi să devin un jucător mai bun!„, a declarat Erling Haaland pentru bbc.com.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:29

Rapid – Dinamo 1-1! Giuleştenii rămân fără victorie! Derby-ul din Giuleşti, decis de două penalty-uri

23:18

LIVE VIDEOBoavista – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril 1-0

23:18

Cum a fost surprins Dan Şucu, după penalty-ul primit de Rapid în derby-ul cu Dinamo! Nu a mai rezistat presiunii

23:15

„Rapidistul Şumudică a murit!” Ultraşii Rapidului, atac direct la Marius Şumudică. Bannere incredibile în derby-ul cu Dinamo

23:02

FotoScandal în Rapid – Dinamo! Giuleștenii s-au încăierat cu Sivis, în zona băncii de rezerve! Jucătorul s-a ales cu tricoul rupt

22:56

Fază controversată în Rapid – Dinamo! Totul a fost decis după intervenţia arbitrajului video

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu
Citește și