Închide meniul

Pep Guardiola, reacţie savuroasă după Manchester City – Southampton 4-0: „Sunt supărat că Erling Haaland n-a înscris trei!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 octombrie 2022, 22:59

Pep Guardiola, reacţie savuroasă după Manchester City – Southampton 4-0: „Sunt supărat că Erling Haaland n-a înscris trei!

Pep Guardiola îl susţine pe Erling Haaland

Erling Haaland şi Pep Guardiola, în timpul unui meci / Profimedia

Pep Guardiola a avut o reacţie savuroasă după ce Erling Haaland a marcat doar un gol în Manchester City – Southampton 4-0. Antrenorul „cetăţenilor” a stârnit hohote de râs la conferinţa de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Manchester City a defilat în confruntarea cu Southampton. Nici măcar „sfinţii” nu l-au putut opri pe Erling Haaland, care a închis tabela în minutul 65.

Pep Guardiola, reacţie savuroasă după ce Erling Haaland a marcat doar un gol în Manchester City – Southampton 4-0

Erling Haaland a ajuns la cota 15 în doar 10 meciuri, iar fanii lui Manchester City au aşteptări uriaşe. Pep Guardiola îi aduce cu picioarele pe pământ şi le aminteşte de faptul că presiunea nu este benefică pentru niciun jucător.

„Sunt supărat că nu a marcat trei goluri! De asta e o petiţie să îl dea afară din Premier League!”, s-a amuzat Pep Guardiola, citat de Daily Post, după care a continuat: „Sunt aşteptări mari de la el! Lumea vrea să marcheze câte trei sau patru goluri în fiecare meci. A jucat foarte bine azi!”.

Erling Haaland a atins o bornă incredibilă după golul marcat în Manchester City – Southampton 4-0

Erling Haaland continuă să fie de neoprit şi a atins o bornă incredibilă. Starul norvegian a marcat în Manchester City – Southampton, scor 4-0, în etapa a 10-a din Premier League. Atacantul lui Pep Guardiola este cel mai în formă jucător din Europa!

Reclamă

Haaland a înscris în minutul 65, după o centrare perfectă a lui Joao Cancelo. A finalizat o fază la care „cetăţenii” au reuşit 21 de pase. Este cea mai înşiruire din acest sezon!

Atacantul de 22 de ani a ajuns la 15 goluri marcate după transferul în Premier League. A egalat astfel numărul de reuşite ale golgheterul de sezonul trecut al lui City, Kevin de Bruyne. Spre deosebire de Haaland, belgianul a avut nevoie de 30 de partide pentru a marca de 15 ori.

Mai mult decât atât, Haaland a egalat recordul fostului star al lui Manchester City, Kun Aguero. Amândoi au 7 meciuri la rând cu gol marcat în Premier League. Haaland poate intra în istorie dacă înscrie şi etapa viitoare, în derby-ul Liverpool – Manchester City. Haaland are deja 20 de goluri marcate în tricoul „cetăţenilor”, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
  • Pep Guardiola, reacţie savuroasă după ce Erling Haaland a marcat doar un gol în Manchester City – Southampton 4-0

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și