Închide meniul

Pep Guardiola, savuros după ce Mohamed Salah a fost desemnat jucătorul sezonului: „Jurgen Klopp a spus că au cel mai bun portar, fundaş, mijlocaş şi atacant!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 aprilie 2022, 16:49

Pep Guardiola, savuros după ce Mohamed Salah a fost desemnat jucătorul sezonului: „Jurgen Klopp a spus că au cel mai bun portar, fundaş, mijlocaş şi atacant!

Pep Guardiola şi Mohamed Salah, rivali în lupta la titlu din Premier League

Profimedia

Pep Guardiola a oferit o reacţie savuroasă după ce Mohamed Salah, vedeta rivalei Liverpool, a fost desemnat jucătorul sezonului în Premier League. Antrenorul lui Manchester City a amintit de o declaraţie oferită de Jurgen Klopp, care îşi ridica elevii în slăvi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola nu este dezamăgit după ce Mohamed Salah a fost votat de Asociaţia Jurnaliştilor de Fotbal cel mai bun jucător al sezonului din Premier League. Antrenorul campioanei en-titre a anunţat că nici Kevin De Bruyne, căpitanul echipei sale, nu este afectat în vreun fel.

Pep Guardiola, savuros după ce Mohamed Salah a fost desemnat jucătorul sezonului în Premier League

„Îl felicit pe Salah. Nu sunt dezamăgit, pentru că nu am fost inclus în întrecere. Kevin De Bruyne nu va fi dezamagit, a câştigat deja acest premiu. Jurgen a spus că au cel mai bun portar, cel mai bun al doilea portar, cel mai bun fundaş central, cel mai bun mijlocaş, cel mai bun atacant. Deci merită să câştige aceste premii”, a spus Pep Guardiola, într-o conferinţă de presă.

Mohamed Salah, desemnat jucătorul sezonului în Premier League

Mohamed Salah a fost desemnat cel mai bun fotbalist al sezonului, în Premier League. Egipteanul cotat la 100 de milioane de euro a fost votat de Asociaţia Jurnaliştilor de Fotbal.

Este a doua oară când Mohamed Salah câştigă acest premiu, după cel din 2018. Cu 48% din voturi, africanul lui Liverpool i-a depăşit pe Kevin De Bruyne şi Declan Rice, care au completat podiumul.

Reclamă

Statisticile au fost de partea lui Mohamed Salah în acest sezon, el aflându-se în cursă pentru golgheterul din Premier League (22 de goluri), dar şi pentru Playmakerul sezonului (13 assist-uri). În toate competiţiile, el a marcat 30 de goluri şi a oferit 14 pase decisive.

Salah a devenit doar al treilea jucător al lui Liverpool care câştigă acest premiu, după Kenny Dalglish şi John Barnes.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-0. Louis Munteanu a marcat din nou. „Improvizaţia” lui Lobonţ nu a funcţionat! Dan Şucu, devastat la „oficială”! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și