Închide meniul

Pep Guardiola şi-a dezvăluit marele vis! Unde îşi doreşte să antreneze după plecarea de la City: „Nu ştiu cine mă iubeşte!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 februarie 2024, 9:41

Pep Guardiola şi-a dezvăluit marele vis! Unde îşi doreşte să antreneze după plecarea de la City: „Nu ştiu cine mă iubeşte!

Pep Guardiola şi-a dezvăluit marele vis

Pep Guardiola, după Supercupa Europei dintre Manchester City şi Sevilla / Profimedia

Pep Guardiola şi-a dezvăluit marele vis. Antrenorul în vârstă de 53 de ani mai are contract cu Manchester City până în 2025 şi a recunoscut că este gata pentru marea provocare. A lăsat de înţeles că nu va mai continua pe banca „cetăţenilor” şi e pregătit să plece din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai titrat antrenor aflat în activitate îşi doreşte să devină selecţioner şi să preia o echipă naţională de top. Visează să ridice deasupra capului trofeul Cupei Mondiale.

Pep Guardiola şi-a dezvăluit marele vis

Nu ştiu cine mă iubeşte (n.r. a început să zâmbească). Ca să munceşti la o echipă naţională, ei trebuie să te iubească, la fel ca la o echipă de club.

Nu cunosc când s-ar putea întâmpla asta… în 5, 10 sau 15 ani, dar îmi doresc să ajung la Cupa Mondială din postura de antrenor„, a declarat Pep Guardiola pentru ESPN Brazilia, citat de marca.com.

Guardiola a avut ofertă de la selecţionata Braziliei. I s-a oferit un salariu de 12 milioane de euro, dar a preferat să rămână la Manchester. Cu trei titluri şi două trofee ale UEFA Champions League câştigate din postura de antrenor al Barcelonei, Guardiola a afirmat că a avut momente grele pe Camp Nou. A avut parte de multe critici, până să reuşească să câştge trofeu după trofeu.

Reclamă

Când ajungi și ești acolo, toată lumea vrea să te ia de sus. După plecarea de la Barcelona, au vrut să îmi ia meritul pentru ce am făcut. Ori că sunt mulţi bani, ori că în echipă sunt Lionel Messi și coechipierii săi, ori că Bayern câștigă mereu. Au tendința să se îndoiască de valoare, este normal. Când nu câștigi, ei vor să minimizeze. Rivalii vor să te învingă, iar criticii vor să îţi ia ce e important.

Ei stau acolo și se uită la tine, dar cel care lucrează și poate obţine performanţe ești tu, nu ei. Dacă obţin rezultate rele, mă duc acasă. Cu jucătorii mei, echipa mea și clubul meu vreau să demonstrez asta. Când am ajuns la Barcelona, ​​86% nu m-au vrut. Ei au spus: „Perfect”. Este mai bine să ajungi așa, trebuie să convingi pe unul, pe celălalt. Prefer ca oamenii să se îndoiască. Am nevoie ca ei să nu creadă în mine, îmi dă o energie incredibilă„, a mai spus Guardiola.

Pep Guardiola a avut un sezon de vis alături de „cetăţeni”. A câştigat atât UEFA Champions League, cât şi titlul în Premier League, Campionatul Mondial al Cluburilor şi Supercupa Europei.

Reclamă 4 / 0/3

Catalanul a ajuns la 36 de trofee câştigate din postura de antrenor şi l-a depăşit pe Mircea Lucescu. Este depăşit numai de Sir Alex Ferguson (49 de trofee).

Pep ne va depăși pe toți. Și pe mine, și pe Ferguson. E inteligent, întotdeauna se duce acolo unde își poate construi echipa, unde are toate resursele. Și la joc, și la trofee, e mereu foarte sus. Întreaga lui carieră a rămas la cel mai înalt nivel. Barcelona, Bayern, Manchester City. Așa va fi până la capăt”, spunea Mircea Lucescu pentru gsp.ro.

Pep Guardiola a sărit în apărarea lui Xavi, după anunţul plecării de la Barcelona

Pep Guardiola a sărit în apărarea lui Xavi, care are un sezon teribil după ce a făcut-o campioană pe Barcelona. Acesta susţine că presiunea din Anglia nu se compară cu cea din Spania, în Spania fiind „de o mie de ori mai greu”. În plus, Guardiola consideră că presiunea de la Barcelona nu se compară cu nimic altceva:

Din experiența mea, nu putem compara presiunea pe care o avem în Anglia cu cea pe care o avem în Spania. Acolo este de o mie de ori mai greu. Sunt șase conferințe de presă pe săptămână. Evident, multe meciuri… Presiunea pe care o simți la Barcelona nu este comparabilă cu nimic altceva. Îl înțeleg perfect pe Xavi”, a declarat Pep Guardiola, potrivit skysports.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și