Închide meniul
VIDEO

Radu Drăguşin, la primul antrenament la Tottenham! Lângă ce star s-a pregătit fundaşul român

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2024, 19:55

Reclamă
Radu Drăguşin, la primul antrenament la Tottenham! Lângă ce star s-a pregătit fundaşul român

Radu Drăguşin, la primul antrenament la Tottenham

Radu Drăguşin, în timpul unui antrenament la Tottenham/ Twitter

Radu Drăguşin a efectuat primul antrenament, după transferul la Tottenham. Spurs a publicat mai multe videoclipuri cu fundaşul român, care a fost surprins pregătindu-se alături de Richarlisson, una dintre vedetele din lotul londonezilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost transferat de Tottenham, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro. Fundaşul român ar putea debuta duminică, atunci când Spurs se va duela cu Manchester United.

Radu Drăguşin, la primul antrenament la Tottenham

La o zi după ce a fost prezentat oficial, Radu Drăguşin a fost prezent la primul antrenament, alături de noii săi coechipieri. Fundaşul român s-a antrenat atât separat, în sala de forţă, cât şi alături de Richarlisson.

De asemenea, într-unul dintre videoclipurile postate de Tottenham, Radu Drăguşin a fost surprins discutând în limba italiană, cu unul dintre coechipierii săi.

Reclamă

Nu a fost prima întâlnire a lui Radu Drăguşin, cu coechipierii săi de la Tottenham. Chiar în ziua în care a efectuat vizita medicală, fundaşul român s-a întâlnit cu Timo Werner, germanul care de asemenea a fost transferat de londonezi în această iarnă.

În timp ce Radu Drăguşin efectua teste fizice cu unul dintre fizioterapeuţii echipei, Timo Werner nu s-a ferit să glumească cu fundaşul român.

Reclamă 4 / 0/3

„Salut! Îmi pare bine să te cunosc! (n.r. către fizioterapeut) E mai bun decât mine? Mai flexibil? Și eu am fost întins aici ieri. Ai grijă cu banda de alergare. Ei spun că e ușor, dar nu e”, i-a spus Timo Werner lui Radu Drăguşin.

Cum l-a convins Radu Drăguşin pe antrenorul lui Tottenham

S-a aflat cum l-a convins Radu Drăguşin pe antrenorul lui Tottenham. Ange Postecoglou a oferit primele declaraţii despre transferul fundaşului român, dezvăluind că fizicul şi faptul că poate fi folosit în mai multe sisteme de joc l-au impresionat cel mai mult la stopperul naţionalei României.

Ange Postecoglou a dezvăluit că o întreagă echipă a lucrat pentru a se realiza transferul lui Radu Drăguşin. Managerul lui Tottenham a declarat că, după ce a aflat mai multe detalii despre fundaşul român, acesta a devenit prioritatea sa numărul unu.

„A fost o muncă de echipă în încercarea de a găsi jucătorul perfect. Radu a fost mereu pe radar, o optiune pentru noi, am vrut sa strângem cât mai multe informații despre el, despre cum e ca om.

Odată ce am ajuns să-l cunoaștem ne-am dat seama ca e prioritatea noastră numărul unu. M-au impresionat calitățile tehnice, fizice, are deja experiență. E genul de jucător de care avem nevoie aici.

Realitatea e ca n-am mai avut un fundas central demult. Nu e vorba doar de accidentări, l-am vrut pe Radu pentru ca poate fi folosit in diferite sisteme de joc. E un jucator care invata repede, deja pune multe întrebări

Va avea aceleasi oportunitati ca oricare alt jucator. Daca voia sa joace non-stop, ramanea la Genoa, el își dă seama ca a venit aici si ca va exista competitie.

Reclamă

Nu stiu daca va juca împotriva lui United, nu vorbesc asta cu jurnalistii (rade), dar va fi sigur în lot”, a declarat Ange Postecoglou, la conferinţa de presă, citat de gsp.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și