Închide meniul

Radu Drăguşin, mesaj superb după ce a fost integralist în Tottenham – Luton 2-1: „Asta a fost dovada”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 31 martie 2024, 10:15

Radu Drăguşin, mesaj superb după ce a fost integralist în Tottenham – Luton 2-1: „Asta a fost dovada

Radu Drăguşin, mesaj superb după ce a fost integralist în Tottenham - Luton 2-1: "Asta a fost dovada"

Radu Drăguşin, în timpul meciului Tottenham - Luton / Instagram Radu Drăguşin

Radu Drăguşin a transmis un mesaj superb pe contul său de Instagram, după ce a fost integralist în Tottenham – Luton 2-1. Echipa fundaşului central român s-a impus în meciul din etapa cu numărul 30 din Premier League, după ce a fost nevoită să întoarcă scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titular pentru a doua etapă la rând la Tottenham, Drăguşin a obţinut şi prima victorie din postura de integralist, după ce etapa trecută, Spurs pierdea fără drept de apel pe terenul lui Fulham.

Radu Drăguşin, mesaj superb după ce a fost integralist în Tottenham – Luton 2-1

La miezul nopţii, la câteva ore după ce partida de pe Tottenham Hotspur Stadium s-a încheiat, Radu Drăguşin a postat un mesaj pe contul său de Instagram. Fundaşul român a fost extrem de încântat de victoria de pe teren propriu cu Luton şi a scris că toată munca sa a dat roade, după o perioadă în care a stat mai mult pe banca echipei lui Ange Postecoglou:

„Victorie pe terenul nostru în această seară! Sunt încântat să fac parte din această echipă extraordinară! Munca grea dă roade, iar meciul din această seară a fost dovada. Să continuăm să mergem înainte”, a scris Radu Drăguşin, pe contul său de Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Radu Dragusin (@radudragusin5)

Reclamă

După această victorie, Tottenham a ajuns la 56 de puncte şi continuă lupta pentru locurile de UEFA Champions League. Echipa lui Postecoglou este la 3 puncte în spatele lui Aston Villa, echipa de pe locul 4. Mai mult, Spurs are un meci mai puţin disputat faţă de formaţia lui Unai Emery.

Etapa viitoare, Tottenham rămâne la Londra. Echipa lui Radu Drăguşin merge pe London Stadium, pentru meciul cu West Ham. „Ciocănarii” vin după o înfrângere dramatică pe terenul lui Newcastle. Formaţia lui David Moyes conducea cu 3-1 în minutul 77, dar „coţofenele” s-au impus în cele din urmă cu 4-3.

Radu Drăguşin, reacţie nervoasă în timpul meciului Tottenham – Luton

Radu Drăguşin a avut o reacţie nervoasă în timpul meciului Tottenham – Luton, din etapa a 30-a din Premier League. Fundaşul central român, titularizat din nou de Ange Postecoglou, a avut o primă repriză de coşmar.

Reclamă 4 / 0/3

Spurs a primit gol, după numai trei minute, de la ocupanta locului 17 din campionatul Angliei. Tahith Chong a profitat de o gafă a defensivei adverse şi l-a învins pe Vicario.

Spiritele s-au încins chiar înainte de pauză, iar Drăguşin a fost în prim-plan. Chong a fost faultat de Bissouma, iar fundaşul român a oprit o repunere rapidă a jocului. A luat mingea în mână, spre nemulţumirea rivalilor.

Luke Berry i-a „aruncat” cuvinte grele, moment în care Drăguşin a reacţionat nervos şi l-a împins. Scandalul putea căpăta proporţii, dar Mpanzu a intervenit şi i-a despărţit. Arbitrul era chiar în apropiere şi l-a chemat pe internaţionalul român.

Jarred Gillett a purtat o discuţie cu Drăguşin şi l-a avertizat că îi va acorda cartonaşul galben în cazul în care situaţia se va repeta.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și