Închide meniul

Radu Drăguşin, primit cu braţele deschise la Tottenham! Mesaje geniale din partea fanilor lui Spurs: „Maldini de România”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 ianuarie 2024, 21:40

Radu Drăguşin, primit cu braţele deschise la Tottenham! Mesaje geniale din partea fanilor lui Spurs: „Maldini de România

Radu Drăguşin a fost primit cu braţele deschise la Tottenham

Radu Drăguşin a semnat cu Tottenham / Twitter Tottenham

Radu Drăguşin a fost primit cu braţele deschise la Tottenham! Fanii lui Spurs sunt în extaz după ce clubul a oficializat transferul fundaşului român de la Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după anunţul oficial, fanii echipei din nordul Londrei au invadat conturile de social media ale lui Tottenham cu mii de mesaje pentru Radu Drăguşin.

Radu Drăguşin, primit cu braţele deschise la Tottenham!

Fanii lui Tottenham sunt încântaţi de noua achiziţie, mai ales după ce au auzit că fundaşul român a refuzat-o pe Bayern Munchen pentru a ajunge la Spurs.

Tottenham are mulţi fani şi în Coreea de Sud, datorită lui Heung-Min Son. În ciuda orei târzii, fanii din Coreea de Sud au aşteptat cu sufletul la gură anunţul oficial al echipei pregătite de Ange Postecoglou.

„Dacă este adevărat că a refuzat mai mulţi bani de la Bayern, omul e deja o legendă! Bine ai venit la cel mai frumos club din lume”.

Reclamă

„Te-am aşteptat în tot acest timp. Mă duc să mă culc acum. Te-am aşteptat toată noaptea. În Coreea de Sud e 4 dimineaţa. Bine ai venit!”

„Dragonul e aici”

„Bayern Munchen? Ai ales bine, Radu. O să îţi placă la nebunie aici”

Reclamă 4 / 0/3

„Maldini de România”

„Vă rog să îl puneţi să îşi pronunţe numele, mă chinui”, au fost câteva dintre mesajele fanilor lui Tottenham.

Şi fanii lui Genoa, echipă la care Drăguşin tocmai s-a despărţit, au ţinut să îi ureze succes fundaşului român.

„Aveţi grijă de el” sau „Mulţumim pentru tot, Radu”, au fost câteva dintre mesajele fanilor lui Genoa.

Mesajul superb al lui Radu Drăguşin pentru fanii lui Genoa, după ce s-a despărţit de gruparea italiană şi a semnat cu Tottenham!

Înainte ca Drăguşin să fie prezentat oficial de Tottenham, fundaşul naţionalei a transmis, pe Instagram, un mesaj superb pentru fanii lui Genoa.

Reclamă

„Dragi genovezi,

Este greu să explic în doar câteva cuvinte o perioadă din viață care a însemnat atât de mult pentru mine. Voi încerca.

Era greu să scriem atât de multe pagini emoționante împreună. Am reușit.

Sunt greu de uitat pașii pe care i-am făcut împreună, de la visul de promovare până la aceste luni în Serie A: nu îi voi uita, de fapt îi voi purta aproape de suflet. Pentru totdeauna.

Este greu, dar sunt momente în viață când două căi se despart.

Îmi va fi dor să mă bucur pe un stadion de vis, să sar cu voi la finalul jocului, să mă întorc spre Nord și să simt fiorii, să glumesc pentru că mă încadrează cu camera. Îmi va fi dor de toată dragostea voastră.

Mulțumesc Genova, mulțumesc genovezi: veți fi mereu în inima mea. Vreau să vă salut așa, cu cuvinte puține, dar sincere. Vă iubesc atât de mult”, a scris Radu Drăguşin pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și