Închide meniul

Radu Drăguşin şi-a decis viitorul, după un sezon în care a evoluat foarte puţin la Tottenham! Anunţul impresarului Florin Manea

Bogdan Stănescu Publicat: 29 mai 2024, 11:25

Reclamă
Radu Drăguşin şi-a decis viitorul, după un sezon în care a evoluat foarte puţin la Tottenham! Anunţul impresarului Florin Manea

Radu Drăguşin şi-a decis viitorul, după un sezon în care a evoluat foarte puţin la Tottenham!

Radu Drăguşin / Profimedia Images

Radu Drăguşin şi-a decis viitorul! Impresarul internaţionalului român, Florin Manea, a anunţat unde va juca fundaşul naţionalei sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă s-a vorbit de interesul lui Napoli, ce l-a dorit şi în trecut, Florin Manea a declarat că Radu Drăguşin va rămâne la Tottenham.

Radu Drăguşin şi-a decis viitorul, după un sezon în care a evoluat foarte puţin la Tottenham!

Nu pleacă nicăieri. În fotbal nu există promisiuni, nicăieri. Nu poate să zică nimeni ce o să faci. El e acolo. Are șase ani contract, e bine. Nu vreau să vorbesc despre Radu, pentru că Radu e bine. Nu se mută, nu se schimbă nimic. Totul e în regulă. Se gândește la Euro”, a declarat Florin Manea pentru playsport.ro.

Radu Drăguşin a bifat doar 9 apariţii în tricoul lui Tottenham sezonul trecut. În cele mai multe dintre partidele în care a evoluat, a intrat de pe bancă.

Drăguşin a fost titular în amicalul disputat de Tottenham cu Newcastle în Australia, după încheierea Premier League. Fundaşul naţionalei a evoluat timp de 71 de minute. Newcastle a învins-o pe Tottenham la loviturile de departajare, după ce în timpul regulamentar a fost 1-1.

Reclamă
Reclamă 4

Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după finalul sezonului! Verdictul dat despre fundaşul român: „A fost dificil!”

Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după finalul sezonului. Presa britanică a analizat prestaţia fundaşului român, în prima sa jumătate de sezon la Tottenham, şi a oferit un verdict clar.

Radu Drăguşin a fost transferat de Tottenham în ianuarie, devenind astfel cel mai scump jucător român din istorie. Fundaşul a bifat în total nouă meciuri la Spurs.

Englezii notează că Radu Drăguşin a avut o misiune dificilă, până când a reuşit să prindă mai multe minute de joc la Tottenham, dat fiind faptul că a fost etape la rând rezervă neutilizată.

Reclamă

Însă aceştia menţionează că, după această aşteptare a românului, fundaşul a demonstrat că se pliază pe stilul de joc al lui Spurs, iar forţa este un mare plus al său, care îl va ajuta în sezonul viitor.

„Primele luni au fost dificile la Tottenham pentru Drăguşin, care a trebuit să-şi aştepte timpul pentru a primi oportunităţi în echipă. A găsit această cale, cu întârziere, şi într-adevăr pare că se va portivi excelent echipei, datorită agresivităţii, forţei şi sincronizării sale în joc”, au notat englezii de la spurs-web.com.

Totodată, graţie evoluţiei sale din cele nouă meciuri bifate la Tottenham, în a doua jumătate a sezonului, Radu Drăguşin a primit nota şapte din partea englezilor, peste jucători precum James Maddison, Rodrigo Bentancur sau Yves Bissouma. Cei mai bine notaţi jucători au fost fundaşii centrali titulari, Cristian Romero şi Micky van de Ven, care au primit nota nouă, la fel ca şi portarul Vicario.

Fabrizio Romano a dezvăluit cei 8 jucători care pleacă de la Tottenham în vară. Ce se întâmplă cu Radu Drăgușin

Fabrizio Romano a dezvăluit cei 8 jucători care pleacă de la Tottenham în perioada de mercato din vară. Ange Postecoglou și-a făcut deja „lista neagră”, iar jurnalistul sportiv menționat anterior a anunțat totul.

Potrivit informațiilor oferite de Fabrizio Romano, care au fost citate de presa din Marea Britanie, Tottenham a pus pe lista de transferuri 8 jucători, pentru perioada de mercato din vară. Este vorba despre:

  • Joe Rodon (fundaș central)
  • Japhet Tanganga (fundaș central)
  • Djed Spence (fundaș lateral)
  • Emerson Royal (fundaș lateral)
  • Ryan Sessegnon (fundaș lateral)
  • Pierre-Emile Hojbjerg (mijlocaș defensiv)
  • Giovani Lo Celso (mijlocaș ofensiv)
  • Bryan Gil (extremă stânga)

 

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și