Închide meniul
Foto

Reacţia de milioane a iubitei lui Radu Drăguşin, după ce românul a jucat în Aston Villa – Tottenham

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2024, 19:30

Reacţia de milioane a iubitei lui Radu Drăguşin, după ce românul a jucat în Aston Villa – Tottenham

Reacţia de milioane a iubitei lui Radu Drăguşin, după ce românul a jucat în Aston Villa - Tottenham

Radu Drăguşin şi iubita lui, Ioana Stan/ Colaj Instagram

Reacţia iubitei lui Radu Drăguşin, după ce românul a jucat în Aston Villa – Tottenham, nu a întârziat să apară. Ioana Stan a transmis imediat un mesaj superb, după ce românul a bifat 50 de minute în victoria lui Spurs din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a bifat meciul cu cele mai multe minute la Tottenham, după transferul istoric din iarnă. Acesta a început ca rezervă duelul cu Aston Villa, însă a fost trimis în teren în minutul 49, în locul lui Van de Ven.

Reacţia de milioane a iubitei lui Radu Drăguşin, după ce românul a jucat în Aston Villa – Tottenham

Ioana Stan este iubita lui Radu Drăguşin, încă de pe vremea când fundaşul naţionalei României evolua la Juventus. Aceasta s-a mutat la Londra, după ce stopperul a fost cumpărat de Tottenham, şi este o prezenţă constantă la meciurile de acasă ale lui Spurs.

Imediat după ce Radu Drăguşin a fost trimis în teren în meciul cu Aston Villa, Ioana Stan a reacţionat pe contul ei de Instagram. Aceasta a repostat două postări ale lui Tottenham, la prima postând un emoticon cu o inimă, iar la a doua, un mesaj special.

„Sunt cea mai mare fană a ta”, a transmis Ioana Stan, la postarea cu Radu Drăguşin.

Reclamă

Fundaşul român a avut o evoluţie solidă în victoria cu 4-0 a lui Tottenham, cu Aston Villa. Acesta a primit nota 6.9 după meci, având un procentaj de 88% pase reuşite.

Succesul de pe terenul lui Aston Villa a fost unul extrem de important pentru Tottenham. Spurs s-a apropiat la doar două puncte de locul patru, ocupat chiar de echipa lui Unai Emery.

Radu Drăgușin i-a cucerit pe fanii lui Tottenham, după ce a jucat în a doua repriză cu Aston Villa

Radu Drăgușin i-a cucerit pe fanii lui Tottenham, după ce a jucat în a doua repriză, în 4-0 cu Aston Villa. Fundașul echipei naționale a impresionat pe toată lumea, după ce a avut o prestație solidă în meciul menționat anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mulți fani au sugerat și că nu au avut nicio emoție în compartimentul defensiv, iar unul dintre aceștia a menționat că Radu Drăgușin a jucat exact ca și titularii obișnuiți din apărare.

„A intrat în teren și a avut o performanță senzațională în apărare, ne-a adus primul meci fără gol primit, de la jumătatea lunii decembrie!”, a fost mesajul transmis de un fan.

„Excelent! Trebuie să joace” ; „The GOAT (n.r. Greatest of all time – cel mai bun din toate timpurile)” ; „A căutat mereu pasa în față! O prestație foarte solidă” și „A fost excelent! Nu mă așteptam să îi fie atât de ușor. Nici nu mi-am dat seama că Micky a ieșit de pe teren. Bine jucat!” „Cel mai bun de pe teren”, ”Drăgușin, performanță de top”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor lui Spurs, după 4-0 cu Aston Villa.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și