Închide meniul

Radu Drăgușin i-a cucerit pe fanii lui Tottenham, după ce a jucat în a doua repriză, în 4-0 cu Aston Villa: „Performanță de top!”

Alex Ioniță Publicat: 10 martie 2024, 17:31

Reclamă
Radu Drăgușin i-a cucerit pe fanii lui Tottenham, după ce a jucat în a doua repriză, în 4-0 cu Aston Villa: Performanță de top!”

Radu Drăgușin i-a cucerit pe fanii lui Tottenham, după ce a jucat în a doua repriză, în 4-0 cu Aston Villa

Radu Drăgușin / Profimedia

Radu Drăgușin i-a cucerit pe fanii lui Tottenham, după ce a jucat în a doua repriză, în 4-0 cu Aston Villa. Fundașul echipei naționale a impresionat pe toată lumea, după ce a avut o prestație solidă în meciul menționat anterior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românul a fost introdus în teren de Ange Postecoglou în minutul 49 al întâlnirii, după ce titularul Micky van de Ven s-a accidentat.

Radu Drăgușin i-a cucerit pe fanii lui Tottenham, după ce a jucat în a doua repriză, în 4-0 cu Aston Villa

După meci, Radu Drăgușin a fost lăudat la scenă deschisă de fanii lui Tottenham, prin intermediul rețelelor de socializare. Aceștia au spus că românul a fost cel mai bun jucător de pe teren, dar și că prestația acestuia a fost extraordinară.

Mai mulți fani au sugerat și că nu au avut nicio emoție în compartimentul defensiv, iar unul dintre aceștia a menționat că Radu Drăgușin a jucat exact ca și titularii obișnuiți din apărare.

„A intrat în teren și a avut o performanță senzațională în apărare, ne-a adus primul meci fără gol primit, de la jumătatea lunii decembrie!”, a fost mesajul transmis de un fan.

Reclamă

„Excelent! Trebuie să joace” ; „The GOAT (n.r. Greatest of all time – cel mai bun din toate timpurile)” ; „A căutat mereu pasa în față! O prestație foarte solidă” și „A fost excelent! Nu mă așteptam să îi fie atât de ușor. Nici nu mi-am dat seama că Micky a ieșit de pe teren. Bine jucat!” „Cel mai bun de pe teren”, ”Drăgușin, performanță de top”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor lui Spurs, după 4-0 cu Aston Villa.

Reclamă 4 / 0/3

Verdict clar despre şansele lui Radu Drăguşin de a fi convocat la EURO 2024

Florin Manea este convins că Drăguşin îşi va câştiga locul de titular şi că nu există niciun risc ca tânărul jucător să rateze prezenţa la Campionatul European. Edi Iordănescu a fost cel care a avertizat că va convoca numai jucători cu meciuri în picioare!

„Eu cred că va prinde suficiente meciuri până în vară care să-i permită să nu piardă locul la echipa națională. E normal să se gândească și la treaba asta. Dar nu cred că se va ajunge acolo„, a declarat Florin Manea la digisport.ro.

Impresarul lui Radu Drăguşin a venit cu detalii despre ceea ce se întâmplă la Spurs. „S-a integrat!”, asigură Manea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și