Închide meniul

Reacţia lui Costel Pantilimon după ce Basarab Panduru a spus că Radu Drăguşin va încasa un salariu prea mic la Tottenham!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 ianuarie 2024, 12:28

Reacţia lui Costel Pantilimon după ce Basarab Panduru a spus că Radu Drăguşin va încasa un salariu prea mic la Tottenham!

Reacţia lui Costel Pantilimon după ce Basarab Panduru a spus că Radu Drăguşin va încasa un salariu prea mic la Tottenham

Costel Pantilimon în tricoul lui Manchester City / Profimedia Images

Costel Pantilimon, fost portar al lui Manchester City, a vorbit despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Pantilimon a abordat şi problema salariilor de la Tottenham, după ce Basarab Panduru a susţinut că Drăguşin va avea un salariu mic pentru nivelul la care a ajuns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin va încasa 2.8 milioane de euro net pe an la Tottenham. La Bayern Munchen ar fi avut un salariu de circa 6 milioane de euro net pe an, dar Drăguşin a făcut o alegere din punct de vedere sportiv.

Reacţia lui Costel Pantilimon după ce Basarab Panduru a spus că Radu Drăguşin va încasa un salariu prea mic la Tottenham!

El vine dintr-un campionat din primele patru din lume. Și-a făcut un nume destul de important în Italia. Are potențial de creștere. Are încredere foarte mare. Alegerea pe care a făcut-o îi va testa limitele.

De nivelul competiției, e o altă lume. Eu am venit din România. Ce se întâmpla în România era la un nivel destul de ridicat. Nivelul competiției o să-l simtă și el. Chiar dacă are 21 de ani, e un jucător pe care ei se bazează. E într-un campionat nou.

Cred că va avea sprijinul antrenorului și al clubului. Există o competiție atât de acerbă în campionat, nu ai respiro. În alte campionate ai meciuri mai ușoare, aici nu e cazul.

Reclamă

E un nivel foarte ridicat. Competiția te forțează să fii mai bun. Cred că va face față atât timp cât va avea încrederea antrenorului. Cu siguranță nu se va schimba antrenorul de pe azi pe mâine. Eu cred că a contat și părerea antrenorului.

O organizație destul de puternică (n.r. Tottenham), dar nu atât cât să poată câștiga trofee. Au avut o perioadă bună cu Pochettino. Ei nu erau o prezență constantă în TOP 4. Cred că au fost la limită să fie o dată campioni. Cred că are una dintre cele mai spectaculoase baze de antrenament. Ei și investesc”, a declarat Costel Pantilimon pentru digisport.ro.

„Tottenham nu a avut salarii foarte mari”

Costel Pantilimon nu e de aceeaşi părere cu Basarab Panduru în privinţa salariului lui Radu Drăguşin. Pantilimon consideră salariul pe care îl va încasa fundaşul naţionalei unul bun. Totodată, fostul portar al lui Manchester City şi al naţionalei României susţine că Spurs niciodată nu a avut salarii mari.

Reclamă 4 / 0/3

Tottenham nu a avut salarii foarte mari. Ei au avut tot timpul o balanță. Nu sunt salarii exagerate. Mi se pare un salariu destul de bun. Cred că la Harry Kane a fost o discuție când i-au făcut 100.000 de lire pe săptămână, dar după mult timp. 

Îl felicit pe el și pe oamenii din jurul lui. Campionatul Angliei este mediatizat, toată lumea vorbește. Tottenham e o echipă care vinde. Pentru el e important să se găsească într-un mediu cu valori apropiate”, a mai declarat Pantilimon pentru sursa citată.

Basarab Panduru a răbufnit când a auzit ce salariu va avea Radu Drăguşin la Tottenham

Basarab Panduru a răbufnit când a auzit ce salariu va avea Radu Drăguşin la Tottenham. 2,8 milioane de euro pe an i se pare un salariu mult prea mic lui Panduru, în ciuda faptului că la Genoa românul nici măcar nu se apropia de aceşti bani.

Basarab Panduru consideră că Drăguşin ar fi putut să câştige mult mai mult la Bayern Munchen. Panduru l-a dat ca exemplu pe De Ligt, care câştigă 17 milioane de euro pe an.

„Dacă De Ligt are 17 milioane, nu are cum Drăguşin să aibă mai puţin de 5 milioane! Tot ce e mai puţin înseamnă că nu s-a negociat cum trebuie. Când Tottenham şi Bayern se bat pe tine, şi cel mai mic salariu e 10 milioane la Bayern, şi tu ceri 3 milioane, înseamnă că este o problemă. Nu ştii să negociezi. Ai o problemă. Ce să mă uit? Ce să vezi?!

Trebuie să-i dai salariul în funcție de cât ai dat pe el. Drăguşin trebuia să aibă 5 milioane, dacă De Ligt primeşte 17. Nu ai cum să primeşti 2-3 milioane.

Nu ai cum să primeşti 2.8 milioane. Niciodată! Minim 5 milioane. Sunt două echipe care plătesc din cale-afară. Cum să am acest salariu? Că aşa vrea Tottenham? Nu, dai cât vreau eu. Trebuie să se bată impresarul pentru el, să aibă salariul mare.

Reclamă

Bayern nu-ţi dă 3 milioane. N-are nimeni 3 milioane la Bayern. Dacă De Ligt e pe locul 10, cu 17 milioane. Nu mai zic cât primeşte Kane”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
Vezi toate știrile
Citește și