Închide meniul

Reacţia lui Pep Guardiola, după ce Erling Haaland s-a apropiat de recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo: „Va fi şi mai bun!”

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2024, 19:55

Reclamă
Reacţia lui Pep Guardiola, după ce Erling Haaland s-a apropiat de recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo: „Va fi şi mai bun!

Reacţia lui Pep Guardiola, după ce Erling Haaland s-a apropiat de recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo

Erling Haaland şi Pep Guardiola/ Profimedia

Reacţia lui Pep Guardiola, după ce Erling Haaland s-a apropiat de recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo. Managerul celor de la Manchester City e convins că şi în acest sezon, starul norvegian va avea cifre fabuloase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a avut un start fulminant de sezon în Premier League. În patru etape, atacantul norvegian a marcat nu mai puţin de nouă goluri.

Reacţia lui Pep Guardiola, după ce Erling Haaland s-a apropiat de recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo

Erling Haaland ar putea doborî recordul lui Cristiano Ronaldo, în meciul lui Manchester City cu Inter, din Champions League. Norvegianul e la un gol distanţă de a deveni jucătorul care ajunge cel mai rapid la 100 de goluri marcate, pentru un singur club european, record deţinut în prezent de Cristiano Ronaldo.

Erling Haaland a marcat 103 goluri, în 99 de meciuri, în toate competiţiile pentru Manchester City. Cristiano Ronaldo a ajuns la 100 de goluri marcate pentru Real Madrid în 2012, după ce a evoluat în 105 partide pentru „galactici”.

Pep Guardiola a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Erling Haaland, înaintea confruntării cu Inter, din Champions League. Managerul spaniol a avut doar cuvinte de laudă la adresa atacantului său, pe care îl vede într-o formă mai bună, faţă de sezonul trecut.

Reclamă
Reclamă

„Am fost jucător profesionist timp de 11 ani şi am marcat 11 goluri (n.r. pentru Barcelona). Băiatul acesta, în patru meciuri, are nouă goluri marcate. Îmi poate egala cifrele în următorul meci.

Dacă îmi veţi spune că în următoarele 100 de meciuri va marca 99 de goluri, pentru mine e în regulă. Dacă marchează 99 de goluri în următoarele 100 de meciuri, voi fi mai mult decât mulţumit.

Cred că de la meci la meci, jocul lui se va îmbunătăţi. E dificil să te îmbunătăţeşti, dacă nu joci. Va fi un jucător şi mai bun. Diferenţa faţă de sezonul trecut este că el se simte mai bine. A venit de la Dortmund cu multe probleme muscular şi s-a chinuit puţin.

Reclamă

Până în acest moment, el se simte bine. Dar avem meci la fiecare trei-patru zile. Deci nu ştiu ce se va întâmpla în două, trei luni. Nu mă aştept să marcheze două sau trei goluri în fiecare partidă. La un moment dat, se va întâmpla. Dar nu e o problemă, pentru că ştiu ce calitate are, se simte bine, nu are nicio problemă în acest sezon”, a declarat Pep Guardiola, conform mirror.co.uk.

Starul lui Pep Guardiola, ultim avertisment pentru UEFA

Starul lui Pep Guardiola, Rodri, a lansat un ultim avertisment pentru UEFA. Mijlocaşul care este pe lista scurtă a fotbaliştilor nominalizaţi la câştigarea „Balonului de Aur 2024” a răbufnit chiar înainte de startul noului sezon al UEFA Champions League.

„Cred că suntem aproape de asta”, a explicat jucătorul echipei Manchester City, potrivit news.ro.

Spaniolul, care a câştigat Campionatul European în iulie şi a jucat aproximativ 60 de meciuri în sezonul trecut, se teme de ceea ce urmează, între noua Ligă a Campionilor şi Cupa Mondială a Cluburilor din vara viitoare.

Dacă întrebi orice jucător, îţi va spune, este o părere generală printre jucători, nu este doar părerea lui Rodri”, a spus el.

”Dacă va continua aşa, la un moment dat nu vom avea de ales decât să intrăm în grevă”, a subliniat mijlocaşul lui Manchester City.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:55

LIVE TEXTAC Milan – Liverpool 0-0, derby-ul serii din Champions League! Real Madrid – Stuttgart 0-0, Bayern – Dinamo Zagreb 0-0

21:47

VIDEOHelmut Marko a dat vina pe Carlos Sainz, după accidentul cu Sergio Perez! Ce urmează la Red Bull, înainte de MP din Singapore

21:11

Daniel Niculae ştie care e cea mai mare problemă de la Rapid: „E foarte greu!” Mesaj direct despre Marius Şumudică

21:10

Kenan Yildiz, execuţie fabuloasă la primul gol al noului sezon din Champions League! L-a depăşit pe Del Piero în Juventus – PSV

21:00

VIDEOAl Hilal, victorie la scor în Liga Campionilor Asiei! Cancelo şi Milincovic-Savic au făcut show în AntenaPLAY! Rezultatele zilei

20:20

Lovitură uriaşă dată de Rapid! Luis Alfonso Santos Silva, convins să lase Barcelona pentru a antrena handbalistele din Giuleşti

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 4 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 5 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 6 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului
Citește și