Închide meniul
Foto

Ce avere şi ce studii poate să aibă Ioana, iubita lui Radu Drăguşin: „Cred că îl iubeşte pe bune!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 ianuarie 2024, 13:47

Reclamă
Ce avere şi ce studii poate să aibă Ioana, iubita lui Radu Drăguşin: „Cred că îl iubeşte pe bune!”

Ce avere şi ce studii poate să aibă Ioana, iubita lui Radu Drăguşin

Colaj Instagram

Florin Manea a dezvăluit ce avere şi ce studii poate să aibă Ioana, iubita lui Radu Drăguşin. Ioana Stan are o familie cu o situaţie financiară foarte bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Manea a făcut dezvăluiri fără precedent despre iubita lui Radu Drăguşin. Pe lângă faptul că este studentă la Facultatea de Arhitectură, Ioana face parte dintr-o familie de antreprenori.

Ce avere şi ce studii poate să aibă Ioana, iubita lui Radu Drăguşin

Conform lui Florin Manea, familia Ioanei Stan are afaceri în imobiliare. Mai exact, „socrul” lui Radu Drăguşin construieşte blocuri.

„Are aceeași prietenă de la 18 ani, el având acum 22 de ani, atât face în februarie. E o fată extraordinară, studentă la Arhitectură. Acum s-au mutat împreună în Londra.

Tatăl ei face blocuri, construiește. Au o situație financiară bună. Pentru standardele României, sunt bogați. Eu nu am nicio suspiciune și cred că îl iubește pe bune. Este ceea ce îi trebuie lui Radu. Mă bucur că s-au mutat împreună. Ea o să continue acolo școala. E în anul patru la Arhitectură, din șapte ani”, a spus Florin Manea la fanatik.ro.

Reclamă

Iubita lui Radu Drăguşin a atras toate privirile la Londra

Iubita lui Radu Drăguşin a atras toate privirile la Londra, la unul dintre cele mai importante momente din viaţa ei. Ioana Stan a fost alături de fundaşul român care a dat marea lovitură a carierei şi a semnat cu Tottenham.

Ioana nu a putut lipsi de la momentul în care partenerul ei a fost prezentat de gruparea din Premier League. Ea a postat mai multe imagini pe reţelele sociale.

Noi începuturi” a fost mesajul pe care iubita lui Radu Drăguşin l-a transmis pe Insta Story. Ioana a îmbrăcat o rochie neagră şi i-a „cucerit” deja pe fanii englezi (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă 4 / 0/3

Ioana este mereu alături de fundaşul în vârstă de 21 de ani, care trece prin cel mai bun moment al carierei. Cu şase luni înainte să joace cu naţionala României la EURO 2024, Radu Drăguşin a devenit cel mai scump tricolor din istorie. 30 de milioane de euro a plătit Tottenham pentru a-l transfera.

Radu va primi şi un salariu pe măsură. Aproximativ 3 milioane de euro va încasa, an de an, pe toată durata contractului.

Radu Drăguşin, un romantic incurabil. Dezvăluiri despre relaţia cu Ioana Stan

Mama noului jucător de la Spurs a oferit detalii din interiorul familiei. Svetlana Drăguşin a dezvăluit cum s-a cunoscut Radu Drăguşin cu iubita lui. Ioana, care este de o frumuseţe ieşită din comun, a fost „cucerită” pe Instagram.

A făcut pasul către echipa a doua a lui Juventus și când a sosit momentul, a început antrenamentele cu echipa mare. Cumva perioada aceea a coincis cu pandemia, Radu împlinise 18 ani, a închiriat un apartament superb în Torino, a fost momentul în care nu știai ce și cum. Am decis să stau cu el în perioada aceea, a venit și Meira (n.r. sora lui Radu Drăgușin) și am stat împreună.

Și pentru că totul se cam desfășura on-line, soarta a făcut să vadă o fată pe Instagram, o fată frumoasă, pe numele ei Ioana și să-i ureze ‘La multi ani!’… și de aici, s-a născut o frumoasă poveste de dragoste. Sigur, Ioana la început a avut o mică reținere… însă, într-un final i-a răspuns. Ioana obișnuiește să spună că a luat ‘cea mai bună decizie din viața ei’ când i-a răspuns lui Radu, iar eu îi spun ‘chiar așa a fost!’”, a declarat mama lui Radu Drăgușin pentru cancan.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și