Închide meniul

„S-a accidentat Chiricheş şi aşa a jucat Radu Drăguşin!” Florin Manea, atac virulent la adresa lui Edi Iordănescu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2024, 22:39

„S-a accidentat Chiricheş şi aşa a jucat Radu Drăguşin! Florin Manea, atac virulent la adresa lui Edi Iordănescu

"S-a accidentat Chiricheş şi aşa a jucat Radu Drăguşin!" Florin Manea, atac virulent la adresa lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu şi Radu Drăguşin/ Colaj Profimedia

Florin Manea a lansat un atac virulent la adresa lui Edi Iordănescu, fiind de părere că selecţionerul l-a folosit pe Radu Drăguşin la naţională, doar după ce s-a accidentat Vlad Chiricheş. Impresarul fundaşului român a declarat că echipa naţională ar trebui construită în jurul său, dat fiind faptul că a devenit cel mai scump jucător român din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost transferat de Tottenham, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro. Fundaşul ar putea debuta la Spurs în meciul din această rundă de Premier League, cu Manchester United.

„S-a accidentat Chiricheş şi aşa a jucat Radu Drăguşin” Florin Manea, atac virulent la adresa lui Edi Iordănescu

Florin Manea nu s-a ferit de cuvinte şi i-a atacat atât pe Edi Iordănescu, cât şi pe Florin Bratu. Impresarul lui Radu Drăguşin i-a dat un sfat preţios fundaşului, şi l-a îndemnat pe acesta să nu uite cine a fost cu adevărat lângă el, şi până la transferul la Tottenham.

Manea a subliniat faptul că Florin Bratu îl ţinea rezervă pe Radu Drăguşin, la naţionala U21, în urmă cu câţiva ani. Agentul a declarat că la momentul respectiv, Bratu nu l-a ajutat cu nimic pe fundaşul român, care era în lotul echipei mari a celor de la Juventus.

De asemenea, Florin Manea nu l-a uitat nici pe Edi Iordănescu, mărturisind că selecţionerul s-a bazat pe Radu Drăguşin, doar după ce s-a accidentat Vlad Chiricheş. Impresarul fundaşului de la Tottenham a mărturisit că selecţionerul încerca să construiască echipa naţională în jurul stopperului de la FCSB.

Reclamă

„Unul dintre lucrurile pe care i le-am transmis a fost ”nu uita cine a fost lângă tine atunci când nu erai nimeni! Eu, mama ta, tatăl tău, sora ta”. Acum apar o grămadă de sfătuitori. Aaa, inclusiv Florin Bratu l-a ajutat! L-a ajutat dacă i-o fi cărat vreun bagaj la un moment dat, că în rest nu l-a ajutat cu absolut nimic. Bratu nici măcar nu-și mai aduce aminte, el susține că atunci când îl ținea pe Drăgușin rezervă în naționala de tineret era la U21 la club. Nu, jucase la Juventus și la Sampdoria, tot în Serie A! Nu era la U21, așa cum crede Bratu. Ce să faci, toți sunt specialiști.

„Întâmplarea a făcut să se accidenteze Chiricheş!”

Da, l-a folosit cu Grecia, atunci, după aia nu l-a mai chemat. Întâmplarea a făcut să se accidenteze Chiricheș, așa a ajuns să joace Drăgușin. Nu știu dacă altfel ar mai fi prins echipa Radu. Ceea ce, din punctul meu de vedere, ar fi fost o greșeală. Nu știm ce ar fi făcut Iordănescu. Eu sper să fi jucat tot cu Radu chiar și fără accidentarea lui Vlad, dar după declarațiile lui Edi, ”construiesc echipa lui Chiri, cel mai important e Chiri”, decizia mi se pare că era clară.

Corect ar fi fost să fi spus ”construiesc echipa în jurul lui Drăgușin”! Cu tot respectul pentru Chiricheș, a ajuns și el la o vârstă. Radu e viitorul echipei naționale, în jurul lui trebuie să construim. Zicem în cotinuare că sunt tineri Răzvan Marin, Florinel Coman. Dacă si sunt tineri la 26 de ani, ce să mai zicem despre Drăgușin, care are 21?”, a declarat Florin Manea, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cum l-a convins Radu Drăguşin pe antrenorul lui Tottenham

S-a aflat cum l-a convins Radu Drăguşin pe antrenorul lui Tottenham. Ange Postecoglou a oferit primele declaraţii despre transferul fundaşului român, dezvăluind că fizicul şi faptul că poate fi folosit în mai multe sisteme de joc l-au impresionat cel mai mult la stopperul naţionalei României.

„A fost o muncă de echipă în încercarea de a găsi jucătorul perfect. Radu a fost mereu pe radar, o optiune pentru noi, am vrut sa strângem cât mai multe informații despre el, despre cum e ca om.

Odată ce am ajuns să-l cunoaștem ne-am dat seama ca e prioritatea noastră numărul unu. M-au impresionat calitățile tehnice, fizice, are deja experiență. E genul de jucător de care avem nevoie aici.

Realitatea e ca n-am mai avut un fundas central demult. Nu e vorba doar de accidentări, l-am vrut pe Radu pentru ca poate fi folosit in diferite sisteme de joc. E un jucator care invata repede, deja pune multe întrebări

Va avea aceleasi oportunitati ca oricare alt jucator. Daca voia sa joace non-stop, ramanea la Genoa, el își dă seama ca a venit aici si ca va exista competitie.

Nu stiu daca va juca împotriva lui United, nu vorbesc asta cu jurnalistii (rade), dar va fi sigur în lot”, a declarat Ange Postecoglou, la conferinţa de presă, citat de gsp.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și