Închide meniul
Foto

Salariul lui Radu Drăguşin a ajuns în The Sun. Românul a prins TOP 10 şi e peste Cole Palmer, Garnacho şi Doku

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2024, 18:45

Reclamă
Salariul lui Radu Drăguşin a ajuns în The Sun. Românul a prins TOP 10 şi e peste Cole Palmer, Garnacho şi Doku

Salariul lui Radu Drăguşin a ajuns în The Sun

Radu Drăguşin şi Destiny Udogie, în vestiarul lui Tottenham / Profimediaimages

Salariul lui Radu Drăguşin a ajuns în cotidianul The Sun. Românul a fost inclus în TOP 10 al celor mai bine plătiţi jucători U21 din Premier League. Fundaşul lui Tottenham este peste noile „perle” ale lui Manchester City, Manchester United şi Chelsea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost transferat în această iarnă de Spurs. Londonezii au achitat 30 de milioane de euro în conturile celor de la Genoa. I l-au „suflat” lui Bayern Munchen, care a încercat să îl convingă pe ultima sută de metri cu un salariu net superior.

Salariul lui Radu Drăguşin a ajuns în The Sun

Radu Drăguşin a împlinit 22 de ani în urmă cu patru zile, dar încă este eligibil şi pentru naţionala României U21. El a ajuns jucător de bază în defensiva reprezentativei de seniori şi a contribuit la calificarea la EURO 2024.

Potrivit jurnaliştilor de la thesun.co.uk, Drăguşin încasează, săptămâna, 85.000 de lire sterline pe săptămână (n.r. aproximativ 100.000 de euro). Ocupă locul 6 în clasamentul care este condus de Ansu Fati. Starul împrumutat de Barcelona la Brighton încasează 16.000 de lire sterline pe săptămână (n.r. 188.000 de euro).

Radu Drăguşin primeşte mai mulţi bani decât Cole Palmer, Alejando Garnacho şi Jeremy Doku. Iată topul întocmit de The Sun.

Reclamă

1. Ansu Fati (Brighton) – 160.000 de lire sterline
2. Ryan Gravenberch (Liverpool) – 150.000
3. Levi Colwill (Chelsea) – 100.000
4. Carney Chukwuemeka (Chelsea) – 100.000
5. Rasmus Hojlund (Manchester United) – 85.000
6. Radu Drăguşin (Tottenham) – 85.000
7. Cole Palmer (Chelsea) – 75.000
8. Destiny Udogie (Tottenham) – 75.000
9. Pape Sarr (Tottenham) – 70.000
10. Alejandro Garnacho (Manchester United), Jeremy Doku (Manchester City), Noni Madueke (Chelsea) – 50.000

Radu Drăguşin ocupă locul trei în topul celor mai scumpe transferuri efectuate în această iarnă, după ce Tottenham le-a plătit celor de la Genoa suma de 25 de milioane de euro, sumă la care se vor mai adăuga bonusuri în valoare de cinci milioane de euro.

Cel mai scump transfer realizat a fost cel al lui Vitor Roque, de la Athletico Paranaense la Barcelona, în schimbul sumei de „doar” 40 de milioane de euro. Pe locul secund în topul transferurilor se clasează Sacha Boey, cel pe care Bayern l-a transferat de la Galatasaray, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii lui Genoa, anunţ şoc după transferul istoric al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Directorul general al celor de la Genoa a dezvăluit că fundaşul român şi-ar fi dorit să rămână la echipa italiană, până la finalul sezonului.

Oficialul „grifonilor” a mai dezvăluit că Genoa a fost nevoită să-l vândă pe Drăguşin, pentru a putea face şi alte transferuri, în vederea atingerii obiectivelor din acest sezon.

A vrut să rămână și să ne ajute să ne atingem obiectivele. Însă, vânzarea lui a fost necesară pentru a cumpăra jucători precum Bohinen, Spence, Ankeye și Vitinha”, a declarat directorul general al celor de la Genoa, Andres Blazquez, conform insidefutbol.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și