Închide meniul

Șapte jucători urmează să plece de la Manchester City! Cine se află pe „lista neagră” a lui Pep Guardiola

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2023, 14:58

Reclamă
Șapte jucători urmează să plece de la Manchester City! Cine se află pe lista neagră” a lui Pep Guardiola

Șapte jucători urmează să plece de la Manchester City

Pep Guardiola / Profimedia

Șapte jucători urmează să plece de la Manchester City, anunță presa din Franța. Noua campioană a Europei este gata să înceapă curățenia de vară, iar Pep Guardiola și-a întocmit deja „lista neagră”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a cucerit în premieră trofeul UEFA Champions League, după o finală cu Inter. „Cetățenii” au cucerit tripla în sezonul trecut, după ce au triumfat în Premier League, cât și în Cupa Angliei.

Șapte jucători urmează să plece de la Manchester City

Conform footmercato.net, nu mai puțin de șapte jucători ar urma să plece de la Manchester City în următoarea perioadă. Trei dintre aceștia sunt jucători care au contribuit masiv la succesul din sezonul trecut, anume Bernardo Silva, Ilkay Gundogan și Riyad Mahrez.

Cei trei menționați mai sus își doresc noi provocări în carierele lor. De cealaltă parte, alți patru jucători se află pe „lista neagră” a lui Pep Guardiola.

Aymeric Laporte, Kalvin Phillips, Sergio Gomez și Joao Cancelo se pare că vor pleac de pe Etihad în această vară, deoarece nu mai sunt pe placul oficialilor formației.

Reclamă

Joac Cancelo a fost cedat, de altfel, încă din iarnă la Bayern Munchen, însă sub formă de împrumut până în vară.

Reacţia lui Pep Guardiola, după ce Manchester City a câştigat Champions League

Reacţia lui Pep Guardiola, după ce Manchester City a câştigat UEFA Champions League, nu s-a lăsat prea mult timp aşteptată. Managerul „cetăţenilor” susţine că succesul înregistrat de echipa sa, în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa, era scris în stele, astfel jucătorii săi erau predestinaţi să câştige în faţa lui Inter.

Sunt obosit. Calm. Mulţumit. E aşa dificil să câştigi asta. Jucătorii sunt extrem de buni. Le-am spus să aibă răbdare, la pauză. Trebuia să avem noroc. Dacă nu era Ederson, ar fi putut să ne egaleze. Această competiţie e ca o monedă.

Reclamă 4 / 0/3

Dar era scris în stele. Ne aparţine nouă trofeul din acest sezon, chiar dacă nu am fost la cel mai bun nivel în seara aceasta.

Nu am energie să vorbesc despre următorul sezon, e imposibil. Avem nevoie de o pauză, e prea mult.

Jucătorii noştri au acum meciuri la echipele naţionale. UEFA şi FIFA, ar trebui să vă gândiţi la asta. Premier League s-a terminat în urmă cu două sau trei săptămâni, acum oamenii au trebuit să revină.

Vom sărbători la hotel cu familia şi prietenii. Luni va fi parada la Manchester. Tripla a fost foarte dificilă„, a declarat Pep Guardiola, conform bbc.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și