Închide meniul

Şeicul lui Newcastle vrea să transfere un jucător dorit de Barcelona! Ofertă de 35 de milioane de euro pentru un star de la Inter

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2023, 13:44

Şeicul lui Newcastle vrea să transfere un jucător dorit de Barcelona! Ofertă de 35 de milioane de euro pentru un star de la Inter

Şeicul lui Newcastle vrea să transfere un jucător dorit de Barcelona

Mohammed Bin Salman este patronul lui Newcastle / Profimediaimages

Şeicul lui Newcastle vrea să transfere un jucător dorit şi de Barcelona. Oficialul clubului din Premier League a pus ochii pe Marcelo Brozovic, mijlocaşul celor de la Inter, şi este dispus să plătească suma de 35 de milioane de euro în schimbul lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Newcastle traversează un sezon extrem de bun în Premier League, fiind pe locul 4. Pentru sezonul următor, acţionarii clubului pregătesc transferuri stelare.

Şeicul lui Newcastle vrea să transfere un jucător dorit de Barcelona

Barcelona este în căutarea unui mijlocaş, după ce veteranul Sergio Busquets nu şi-a prelungit contractul pe Camp Nou. Catalanii au pus ochii pe mijlocaşul lui Inter, Marcelo Brozovic.

Însă se pare că oficialii trupei blaugrana vor avea concurenţă serioasă pentru transferul croatului. Cotidianul El Nacional anunţă că şi Newcastle îl urmăreşte pe Brozovic, şi este dispusă să ofere suma de 35 de milioane de euro în schimbul acestuia.

Sursa citată mai sus anunţă că şeicul Mohammed Bin Salman, patronul celor de la Newcastle, ar fi câştigat deja lupta pentru transferul lui Marcelo Brozovic.

Reclamă

Mijlocaşul croat a intrat în vizorul Barcelonei după Campionatul Mondial din Qatar, acolo unde a ajuns cu Croaţia până în semifinale. Brozovic a avut o evoluţie solidă, şi astfel le-a atras atenţia catalanilor.

Marcelo Brozovic, în vârstă de 30 de ani, evoluează la Inter din 2016. În acest sezon, mijlocaşul a fost un jucător de bază la trupa de Serie A, bifând 30 de meciuri, şi marcând două goluri.

Newcastle vrea să-l transfere şi pe Paulo Dybala

Newcastle vrea să-l transfere pe Paulo Dybala! Atacantul lui AS Roma este aproape să ajungă la revelația din Premier League din sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Newcastle se luptă pentru locurile de Champions League în acest sezon de Premier League, fiind una dintre cele mai bune echipe ale sezonului.

În acest context, „coțofenele” se pregătesc deja pentru perioada de mercato din vară, atunci când vor să transfere nume importante. Unul dintre acestea este Paulo Dybala, atacantul celor de la AS Roma.

După plecarea de la Juventus, argentinianul a preferat să rămână în Italia și să aleagă echipa antrenată de Jose Mourinho. Totuși, este posibil ca starul Romei să ajungă în Anglia din sezonul viitor.

Cei de la Newcastle ar fi interesați să achite o clauză din contractul lui Paulo Dybala care i-ar permite să se transfere la un club din străinătate, iar suma este de 12 milioane de euro, potrivit presei din Italia.

Paulo Dybala a înscris 16 goluri și a oferit 8 pase decisive în acest sezon pentru AS Roma, în toate competițiile. Cota sa de piață este de 30 de milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Recomandări
  • Şeicul lui Newcastle vrea să transfere un jucător dorit de Barcelona
  • Ofertă de 35 de milioane de euro pentru un star de la Inter

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și