Închide meniul

Situaţie incredibilă! Erik ten Hag are cele mai bune cifre din istoria lui Manchester United! Îl depăşeşte pe Sir Alex Ferguson

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2024, 9:11

Reclamă
Situaţie incredibilă! Erik ten Hag are cele mai bune cifre din istoria lui Manchester United! Îl depăşeşte pe Sir Alex Ferguson

Erik ten Hag are cele mai bune cifre din istoria lui Manchester United

Erik ten Hag, în timpul unui meci al lui Manchester United/ Profimedia

Erik ten Hag are cele mai bune cifre din istoria lui Manchester United. Managerul olandez îl depăşeşte chiar şi pe Sir Alex Ferguson la procentajul victoriilor obţinute pe banca trupei de pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erik ten Hag a fost intens criticat în acest sezon. Managerul „diavolilor” ar putea fi demis la finalul sezonului.

Erik ten Hag are cele mai bune cifre din istoria lui Manchester United

În ciuda acestui fapt, ten Hag este pe primul loc în privinţa procentajului de victorii obţinute, 60,8%. Olandezul de 54 de ani a a bifat 102 partide pe banca „diavolilor”, înregistrând 63 de victorii, 11 remize şi 28 de înfrângeri.

Pe locul secund în acest clasament este Sir Alex Ferguson. Legendarul tehnician al lui Manchester United are un procentaj de victorii de 59,7%, după cei 27 de ani petrecuţi pe banca „diavolilor”.

Pe locul trei se clasează Jose Mourinho. „The Special One” a antrenat-o pe Manchester United ăn perioada iulie 2016 – decembrie 2018, având un procentaj al victoriilor de 54,2%, conform Sky Bet.

Reclamă

De asemenea, topul este completat de nume precum Ole Gunnar Solskjaer (54,2%), David Moyes (52,9%) şi Louis Van Gaal (52,4%).

Erik ten Hag o pregăteşte pe Manchester United din vara lui 2022. Contractul acestuia expiră în vara anului următor, însă au existat zvonuri conform cărora acesta ar putea fi demis la finalul actualei stagiuni.

Manchester United ocupă locul şase în Premier League, după 28 de runde disputate. Trupa de pe Old Trafford are 47 de puncte, la distanţă de nouă puncte faţă de ocupanta locului patru, Aston Villa, loc care duce în grupele Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Jim Ratcliffe a preluat 27,7% din Manchester United

Jim Ratcliffe a preluat 27,7% din clubul istoric Manchester United. United a anunţat marţi seară că miliardarul britanic Jim Ratcliffe – care, prin grupul său Ineos, deţine în Franţa OGC Nice – a preluat o participaţie de 27,7% la club. Tranzacţia a fost aprobată de Premier League încă de săptămâna trecută.

„Să devin coproprietar al clubului Manchester United este o mare onoare şi vine cu o mare responsabilitate”, a declarat Jim Ratcliffe pe site-ul clubului.

„Acest moment marchează finalizarea tranzacţiei, dar este doar începutul călătoriei noastre pentru a readuce Manchester United la vârful fotbalului englez, european şi mondial, cu facilităţi de clasă mondială pentru fanii noştri. Munca pentru atingerea acestor obiective se va accelera începând de astăzi”.

Bărbatul în vârstă de 71 de ani a declarat în ianuarie că speră ca participaţia sa la Manchester United să fie oficializată la jumătatea lunii februarie. În urma aprobării Premier League săptămâna trecută şi a validării recente a Federaţiei Engleze de Fotbal, participaţia sa minoritară a fost finalizată.

Familia Glazer va rămâne acţionarul majoritar al clubului, dar Jim Ratcliffe şi Ineos vor prelua controlul asupra părţii sportive a afacerii, ceea ce înseamnă că vor fi la cârma lui Manchester United în activitatea de zi cu zi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și