Închide meniul
VIDEO

Son Heung-Min, hattrick în 13 minute în Spurs – Leicester 6-2, din postura de rezervă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 septembrie 2022, 22:51

Son Heung-Min, hattrick în 13 minute în Spurs – Leicester 6-2, din postura de rezervă

Son Heung-Min, hattrick în 13 minute în Spurs - Leicester 6-2, din postura de rezervă

Heung-Min Son, într-un meci pentru Tottenham / Profimedia

Son Heung-Min a reușit un hattrick în doar 13 minute în meciul Spurs – Leicester 6-2, deși a început partida ca rezervă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Son Heung-Min a fost odihnit de Antonio Conte pentru meciul cu „lanterna roșie” din Premier League. Sud-coreeanul a intrat în minutul 60 și a distrus-o pe campioana Angliei din 2016.

Son Heung-Min, hattrick în 13 minute în Spurs – Leicester 6-2, din postura de rezervă

Son a înscris prima dată în minutul 73, cu un șut cu piciorul drept din afara careului, care s-a oprit sub bara transversală.

VIDEO AICI CU PRIMUL GOL AL LUI SON HEUNG-MIN

Al doilea gol al lui Son a venit în minutul 84, de această după un șut cu piciorul stâng, la colțul lung, tot din afara careului.

Reclamă

VIDEO AICI CU AL DOILEA GOL AL LUI SON HEUNG-MIN

Fotbalistul de 30 de ani a semnat hattrickul în minutul 86, cu o finalizare din careu, care s-a dus pe sub portarul advers.

VIDEO AICI CU AL TREILEA GOL AL LUI SON HEUNG-MIN

Reclamă 4 / 0/3

Antonio Conte: „I-am spus lui Son că îl mai bag de pe bancă dacă joacă așa!”

Pentru Son Heung-Min au fost primele goluri în actuala stagiune de Premier League. După meci, Antonio Conte a glumit cu jucătorul sud-coreean.

Nu avea niciun gol în întreg sezonul. I-am spus că, dacă poate mereu să dea trei goluri în 13 minute, poate repetăm experimentul, îl bag de pe bancă mai des. Am glumit, evident!”, a spus Conte, după meci.

Heung-Min Son este primul jucător din istoria lui Tottenham care reușește un hattrick din postura de rezervă în Premier League. Nimeni în competiție nu mai reușise asta de la Steven Naismith, în 2015.

Heung-Min Son joacă de șapte ani la Tottenham

Son a ajuns idol printre fanii lui Tottenham. A ajuns la echipa londoneză în 2015, de la Bayer Leverkusen, pentru 30 de milioane de euro. De atunci a înscris 134 de goluri pentru Tottenham, în 334 de meciuri.

În prezent, sud-coreeanul este cotat la 75 de milioane de euro. Contractul său cu Tottenham expiră în 2025.

Reclamă
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și