Închide meniul

Suma uriaşă pe care Tottenham le-a plătit-o, în ultimii 10 ani, antrenorilor pe care i-a dat afară. Antonio Conte, ultimul pe listă!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 martie 2023, 19:51

Suma uriaşă pe care Tottenham le-a plătit-o, în ultimii 10 ani, antrenorilor pe care i-a dat afară. Antonio Conte, ultimul pe listă!

Suma uriaşă pe care Tottenham le-a plătit-o, în ultimii 10 ani, antrenorilor pe care i-a dat afară

Antonio Conte, demis de Tottenham / Profimediaimages

Au apărut detalii despre suma uriaşă pe care Tottenham le-a plătit-o antrenorilor pe care i-a demis, în ultimul deceniu. Conducătorii clubului londonez au plătit o „avere” după ce i-a dat afară pe Andre Villas-Boas, Mauricio Pochettino, Jose Mourinho, Nuno Espirito Santo şi Antonio Conte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Conte este ultimul pe lista tehnicienilor cărora le-a fost reziliat contractul. Spurs a renunţat la italianul care, de pe banca lui Juventus, a cucerit trei titluri în Serie A. Conte a rezistat 16 luni la echipa care ocupă locul 4 în Premier League.

Suma uriaşă pe care Tottenham le-a plătit-o antrenorilor pe care i-a dat afară

Pentru a accepta rezilierea contractului, Antonio Conte a primit nu mai puţin de 4.5 milioane de euro. Spaniolii de la mundodeportivo.com au făcut calculul şi anunţă că Tottenham a achitat, în ultimul deceniu, 62.5 milioane de euro în conturile celor cinci antrenori pe care i-a dat afară. Jose Mourinho a încasat cel mai mult, peste 22 de milioane de euro.

Câţi bani au primit foştii antrenori ai lui Tottenham:

1. Andre Villas-Boas – 2013 – 5.12 milioane de euro
2. Mauricio Pochettino – 2019 – 14.22 milioane de euro
3. Jose Mourinho – 2021 – 22.75 milioane de euro
4. Nuno Espirito Santo – 2021 – 16 milioane de euro
5. Antonio Conte – 2023 – 4.5 milioane de euro

Reclamă

Julian Nagelsmann, demis vineri de la Bayern Munchen, este principalul favorit pentru a prelua formaţia Tottenham, în locul lui Antonio Conte, anunţă presa engleză. Antrenorul în vârstă de 35 de ani a fost înlocuit de Thomas Tuchel săptămâna trecută pe banca bavarezilor. Potrivit „The Daily Maill”, el ar putea ajunge la Tottenham, unde este candidatul perfect după plecarea lui Antonio Cont.

Nagelsmann face parte din „lista scurtă” a lui Spurs alături de alte nouă nume, printre care Mauricio Pochettino (liber de la plecarea de la PSG, în 2022), Luis Enrique (fost antrenor al Spaniei, plecat după Cupa Mondială din Qatar) sau Roberto de Zerbi (actual antrenor de la Brighton) şi Sergio Conceição (antrenorul echipei FC Porto).

Antonio Conte s-a despărțit de Tottenham

Antonio Conte s-a despărțit de Tottenham. Rezilierea contractului a fost de comun acord, după cum anunță clubul londonez. Interimatul la conducerea tehnică a echipei va fi asigurat, până la finalul sezonului, de Cristian Stellini.

Reclamă 4 / 0/3

Am reuşit calificarea în Liga Campionilor în primul sezon al lui Antonio la club. Îi mulţumim lui Antonio pentru contribuţia sa şi îi urăm succes în viitor”, se menţionează pe site-ul clubului.

Mai avem zece meciuri în Premier League şi ne aaşteaptă o luptă pentru un loc de Liga Campionilor. Trebuie să ne adunăm. Trebuie să depunem cu toţii eforturi pentru a ne asigura că echipa va termina cât mai sus posibil”, a declarat preşedintele grupării, Daniel Levy.

Antonio Conte antrena echipa Tottenham de 16 luni. Recent, după un meci cu Southampton, Conte i-a criticat dur pe jucătorii echipei Tottenham, acuzându-i de egoism, şi a atacat şi proprietarii clubului: “Povestea clubului este aceasta – este acest proprietar de 20 de ani şi echipa nu a câştigat nimic. De ce?”.

Tottenham a remizat la 18 martie cu Southampton, scor 3-3, după ce a condus cu 3-1 până în minutul 77.

După 28 de etape, Tottenham ocupă locul patru în clasamentul Premier League, cu 49 de puncte, în timp ce următoarea clasată, Newcastle, are 47 de puncte şi 26 de jocuri.

Contractul meu expiră în iunie. Vom vedea… poate mă vor da afară înante de finalul sezonului. Cine știe, poate sunt dezamăgiți”, spunea Antonio Conte, după Tottenham – Milan 0-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și