Închide meniul

Tottenham îi oferă un salariu uriaş lui Harry Kane, după ce a refuzat o nouă ofertă din partea lui Bayern Munchen

Alex Masgras Publicat: 11 iulie 2023, 14:30

Reclamă
Tottenham îi oferă un salariu uriaş lui Harry Kane, după ce a refuzat o nouă ofertă din partea lui Bayern Munchen

Tottenham îi oferă un salariu uriaş lui Harry Kane

Harry Kane, în Tottenham - Crystal Palace / Profimedia

Tottenham îi oferă un salariu uriaş lui Harry Kane, după ce a refuzat o nouă ofertă din partea lui Bayern Munchen. Spurs face tot posibilul pentru a îl păstra pe golgheterul echipei, după ce clubul bavarez şi-a manifestat interesul pentru acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen a făcut două oferte pentru atacantul de 29 de ani, dar de fiecare dată s-a lovit de refuzul lui Spurs. A doua ofertă a bavarezilor a fost de 80 de milioane de euro, refuzată de Daniel Levy, preşedintele lui Tottenham, care nu se gândeşte să îl lase pe unul dintre cei mai importanţi jucători ai clubului din ultimii ani să plece pentru mai puţin de 100 de milioane de euro.

Tottenham îi oferă un salariu uriaş lui Harry Kane, după ce a refuzat o nouă ofertă din partea lui Bayern Munchen

Acum, Tottenham este pregătită să bage mâna în buzunar şi să îi ofere atacantului de 29 de ani un nou contract. Harry Kane mai are contract cu Spurs până în iunie 2024, iar echipa din nordul Londrei este pregătită să îi ofere un salariu de 400.000 de lire sterline pe săptămână, dacă va continua la formaţia londoneză, anunţă telegraph.co.uk.

În cazul în care va accepta oferta lui Tottenham, Harry Kane va deveni cel mai bine plătit jucător din Premier League, la egalitate cu Kevin De Bruyne. Belgianul încasează săptămânal 400.000 de lire sterline de la Manchester City.

Sezonul trecut, Harry Kane a încheiat pe locul al doilea în clasamentul marcatorilor din Premier League, cu 30 de reuşite. Pe primul loc a încheiat Erling Haaland, atacantul lui Manchester City, cu 36 de goluri.

Reclamă

În sezonul recent încheiat, Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Tottenham, după ce a doborât recordul lui Jimmy Graves care a stat în picioare mai bine de 50 de ani. În total, el a ajuns la 280 de goluri în 435 de partide disputate în tricoul lui Tottenham.

Ange Postecoglou a vorbit despre situaţia lui Harry Kane la Tottenham

Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham, a vorbit recent despre situaţia lui Harry Kane şi a dezvăluit că nu a primit asigurări din partea conducerii că atacantul de 29 de ani va rămâne la Spurs:

„Nu am primit asigurări şi nici nu mă aştept să primesc. Harry face parte deja din istoria acestui club şi îl vreau aici. Conversaţia mea cu el va fi despre cum vom putea să facem ca acest club să aibă succes, lucru pe care îl vrea şi el.

Reclamă 4 / 0/3

Încerc să mă concentrez asupra lucrurilor pe care le ştiu acum, iar acum ştiu că Harry face parte din echipă. E nerăbdător să revină la antrenamente şi să începem să lucrăm împreună”, a declarat Ange Postecoglou, potrivit goal.com.

Tottenham va debuta în noul sezon din Premier League pe 18 august, pe terenul celor de la West Ham.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și