Închide meniul

Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2024, 17:53

Reclamă
Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli

Radu Drăgușin e uriaș | Topul în care fundașul român a încheiat sezonul peste Virgil van Dijk

Radu Drăgușin / Profimedia

Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin, după ce s-a anunţat faptul că fundaşul român este dorit cu insistenţă de Napoli. Englezii au dezvăluit că cel mai scump jucător român din istorie va continua la Spurs, şi din sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, în presa din Anglia s-a anunţat faptul că Napoli nu şi-a luat gândul de la Radu Drăguşin şi ar fi dispusă să plătească suma de 46 de milioane de euro pentru a-l transfera.

Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin

Înaintea duelului „de foc” cu Manchester City, din Premier League, englezii au anunţat decizia luată de oficialii lui Tottenham, cu privire la Radu Drăguşin. Spurs nu-l va lăsa pe fundaşul român să plece de la echipă în vara care urmează, în ciuda interesului arătat de Napoli.

Totodată, cei footballinsider247.com notează că Radu Drăguşin va deveni un jucător important la Tottenham din sezonul viitor, atunci când echipa va evolua şi în competiţiile europene. Englezii au transmis faptul că fundaşul român va avea şansa să prindă mai multe minute în sezonul viitor, dat fiind faptul că în această stagiune a bifat doar două meciuri ca titular.

Tottenham luptă pentru un loc în grupele Champions League, mai având două meciuri de disputat în acest sezon, restanţa cu Manchester City şi duelul din ultima rundă, cu Sheffield. Spurs ocupă locul cinci, la cinci puncte distanţă de Aston Villa, ocupanta locului patru, dar şi cu un meci în minus disputat.

Reclamă
Reclamă 4

Radu Drăguşin a bifat în total şapte meciuri la Tottenham, de la transferul istoric din iarnă. În ultima etapă, fundaşul român a evoluat timp de 16 minute în duelul cu Burnley, după şase etape consecutive în care a fost rezervă.

Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham

Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham, Napoli fiind echipa interesată de el. Agentul celui mai scump jucător român a transmis că există interes pentru transferul acestuia, însă va continua la Spurs.

Florin Manea a dezvăluit că există interes pentru transferul lui Radu Drăgușin, echipe din Serie A și Bundesliga contactându-l deja pentru a afla detalii despre situația internaționalului român. Însă, agentul a transmis că fundașul român va rămâne la Tottenham, dat fiind faptul că mai are contract pe șase ani cu formația londoneză.

Reclamă

„Eu nu știu nimic, nu m-a sunat nimeni să-mi spună că este dorit (n.r. – la Napoli), dar interes, zvonuri există. Pentru faptul că n-a prea jucat, lumea crede că vrem să plecăm, dar nu cred că este cazul. M-au mai sunat pe ideea ‘Ați fi interesați?’ din Serie A și Bundesliga.

Totuși, Radu este sub contract cu Tottenham pentru încă șase ani, nu cred că vor să-l vândă. Au zis că sunt mulțumiți cu el și că va juca mult mai mult din sezonul viitor”, a declarat Florin Manea, conform iamsport.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

22:07

Victoria FCSB-ului i-a „speriat” pe olandezi, înaintea meciului cu România din optimile EURO 2024: „Semn rău!”

22:00

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! Mesaj direct pentru „câini”

21:52

Dan Petrescu, la un pas să transfere un jucător dorit şi de FCSB! Lovitura pregătită de CFR Cluj

21:10

FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”

21:09

„Nu am rupt gura târgului” Victor Pițurcă, cu picioarele pe pământ înainte de România – Olanda! Mesaj direct pentru tricolori

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și