Închide meniul

Unai Emery a semnat cu Aston Villa. Scrisoare emoţionantă prin care şi-a luat adio de la fanii lui Villarreal: „A fost casa mea, nu clubul meu!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 octombrie 2022, 11:33

Unai Emery a semnat cu Aston Villa. Scrisoare emoţionantă prin care şi-a luat adio de la fanii lui Villarreal: „A fost casa mea, nu clubul meu!

Unai Emery a semnat cu Aston Villa. Scrisoare emoţionantă prin care şi-a luat adio de la fanii lui Villarreal

Unai Emery este noul antrenor al lui Aston Villa / Profimediaimages

Unai Emery a semnat cu Aston Villa şi a preluat postul rămas liber după ce Steven Gerrard a fost demis. Antrenorul în vârstă de 50 de ani o preia pe ocupanta locului 15 din Premier League de pe 1 noiembrie, când vor fi finalizate toate formalităţile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emery va avea un salariu de aproximativ 7 milioane de euro pe an. Pentru că tehnicianul mai avea contract până în vara lui 2023, Aston Villa a plătit clauza de reziliere de 6 milioane de euro pe care o avea în contractul cu Villarreal.

Unai Emery a semnat cu Aston Villa

Unai Emery a transmis un mesaj plin de emoţie după ce a semnat contractul cu Aston Villa. Le-a adus aminte fanilor „Submarinului Galben” de câştigarea Europa League, în 2021, după finala cu Manchester United de la Gdansk.

Villarreal a fost casa mea în ultimii doi ani și jumătate. Casa mea, nu clubul meu! Nu am reproșuri de făcut. Fără conducere, nimic nu ar fi fost posibil. Mulțumim jucătorilor și fanilor care ne-au dat o lecție de loialitate și fidelitate

Reclamă

M-am bucurat din plin de acest drum. Cu toate acestea, există un sfârşit în orice. Etapa mea, cu succesele obținute, a fost aproape de a se sfârşi încă din luna iunie. În ultimele zile m-am gândit atent la care ar trebui să fie decizia mea. Este greu să îmi iau la revedere, dar sentimentul este că trebuie să încep un nou proiect. Nu voi uita niciodată acea noapte din Gdansk, unde am atins cerul. Şi nici cele de la Torino, Munchen sau Bergamo.

Crede-mă, cel mai bun lucru a fost să vin la muncă în fiecare dimineață, fericit, știind că mă aflu într-un loc în care mă încadrez pe deplin și în care mă simt respectat. În acea zi de 27 iulie 2020, la prezentarea mea, am spus că visul meu este să câștig un trofeu cu Villarreal. Astăzi, după ce l-am îndeplinit, le pot spune fanilor, clubului și jucătorilor mei că ceea ce nu aș fi visat să fiu atât de fericit alături de voi„, a transmis Unai Emery.

Steven Gerrard a fost demis de Aston Villa

Steven Gerrard a fost demis de Aston Villa, după eșecul 0-3 cu Fulham.

Reclamă 4 / 0/3

Aston Villa a confirmat că managerul Steven Gerrard a plecat de la club în acest moment. Un portător de cuvânt a adăugat: Vrem să îi mulțumim lui Steven pentru munca și loialitatea lui și să-i urăm succes pentru ce va face în viitor”, se arată pe site-ul oficial al celor de la Villa.

Conducerea clubului era tentată să îl dea afară de mai mult timp pe Stevie G, considerând că acesta nu reușește să urce echipa în prima parte a clasamentului. Legenda lui Liverpool a avut însă parte de sprijinul vestiarului. Asta nu a mai contat însă după 0-3 cu Fulham.

Gerrard a câștigat doar 30% dintre meciurile de pe banca lui Aston Villa, pierzând 19 dintre cele 39 de dueluri. 12 victorii a reușit fostul mare internațional.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și