Închide meniul

„Va dura luni de zile!” Liverpool, măcinată de accidentări! Jurgen Klopp, anunţ despre situaţia lui Diogo Jota

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2024, 18:44

Reclamă
„Va dura luni de zile! Liverpool, măcinată de accidentări! Jurgen Klopp, anunţ despre situaţia lui Diogo Jota

Liverpool, măcinată de accidentări! Jurgen Klopp, anunţ despre situaţia lui Diogo Jota

Jurgen Klopp, în timpul unui meci al lui Liverpool/ Profimedia

Liverpool este măcinată de accidentări, iar Jurgen Klopp a făcut un anunţ despre situaţia lui Diogo Jota. Mijlocaşul lusitan s-a accidentat în duelul cu Brentford, din ultima etapă, iar managerul german al „cormoranilor” a dezvăluit că acesta ar putea lipsi câteva luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă Diogo Jota, şi Curtis Jones, Trent Alexander-Arnold, Alisson, Thiago Alcantara, Dominik Szoboszlai, Stefan Bajcetic şi Joel Matip sunt accidentaţi.

Liverpool, măcinată de accidentări | Anunţul lui Jurgen Klopp despre Diogo Jota

Jurgen Klopp a dezvăluit că accidentarea lui Diogo Jota este una extrem de serioasă, iar recuperarea mijlocaşului va fi una de durată. Managerul „cormoranilor” a declarat că lusitanul va fi indisponibil câteva luni, după ce s-a „rupt” în partida cu Brentford.

„Cu Diogo va dura, evident, mai degrabă luni de zile decât săptămâni. Când vine vorba de accidentări, judeci din nou situația peste cinci sau șapte zile, pentru că nu toată lumea reacționează la fel.

Depinde de nivelul de durere pe care îl are fiecare. Nu aș putea să-ți dau un termen chiar dacă aș vrea. Toți reacționează diferit. Pur și simplu așa stau lucrurile. Când nu ai acești jucători, nu are sens să speculezi”, a declarat Jurgen Klopp, conform liverpoolecho.co.uk.

Reclamă

Diogo Jota a suferit o accidentare la nivelul genunchiului, după ce Christian Norgaard a căzut pe genunchiul său stâng, după un duel aerian în meciul din ultima rundă. Pe de altă parte, Curtis Jones se confruntă cu o problemă a ligamentului osos, în timp ce Alisson are o accidentare musculară.

Liverpool este pe primul loc în Premier League, cu un avans de două puncte faţă de Arsenal, ocupanta locului secund. În următoarea etapă, „cormoranii” se vor duela cu Luton, pe teren propriu.

Jurgen Klopp, numai cuvinte de laudă la adresa lui Xabi Alonso

Jurgen Klopp a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Xabi Alonso! Tehnicianul echipei Liverpool, a afirmat că Xabi Alonso, de la Bayer Leverkusen, este un antrenor „remarcabil” din noua generaţie de manageri de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Numele lui Alonso a fost vehiculat pentru postul de pe Anfield de când Klopp, în vârstă de 56 de ani, a anunţat că va părăsi clubul la finalul sezonului.

Echipa lui Alonso se află pe primul loc în Bundesliga germană, cu cinci puncte mai mult ca Bayern Munchen, care a câştigat ultimele 11 titluri.

„Xabi face o treabă incredibilă”, a declarat vineri Klopp, potrivit news.ro.

Alonso a petrecut cinci sezoane la Liverpool, din 2004 până în 2009, şi a câştigat Liga Campionilor, Cupa Angliei, Supercupa şi Community Shield în perioada petrecută pe Merseyside, înainte de a avea perioade de succes la Real Madrid şi Bayern.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și