Închide meniul

„Vă mulţumim!” Pep Guardiola, în război cu Premier League! De la ce a pornit totul

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2024, 10:07

Reclamă
„Vă mulţumim! Pep Guardiola, în război cu Premier League! De la ce a pornit totul

Pep Guardiola, în război cu Premier League

Pep Guardiola, în timpul unui meci/ Profimedia

Pep Guardiola este în război cu oficialii Premier League. Totul a pornit după ce Manchester City a cerut ca startul sezonului viitor să fie amânat, dat fiind faptul că „cetăţenii” vor participa la Cupa Mondială a Cluburilor, în vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City îşi dorea ca primele meciuri ale sezonului viitor să se dispute mai târziu, pentru ca jucătorii să aibă timp să se refacă, după participarea la competiţia fondată de FIFA.

Pep Guardiola, în război cu Premier League

Cupa Mondială a Cluburilor va avea prima ediţie anul viitor şi se va desfăşura în America, în perioada 15 iunie – 13 iulie.

Pep Guardiola este îngrijorat cu privire la numărul uriaş de meciuri pe care jucătorii săi le pot disputa, din sezonul viitor. Acesta s-a lovit şi de refuzul celor de la Premier League, de a amâna startul sezonului.

Managerul lui Manchester City a transmis un mesaj acid şi s-a declarat convinşi că jucătorii vor ajunge la epuizare.

Reclamă
Reclamă

„Într-un final, Premier League nu ne-a permis să amânăm primele meciuri ale sezonului pentru a ne recupera. Vă mulţumim mul!

Se va întâmpla cu siguranţă (n.r. jucătorii vor ajunge la epuizare). Depinde şi dacă vom fi şi în fazele finale din FA Cup, în sezonul viitor. Nu ştiu dacă vom disputa mai multe meciuri faţă de sezonul în care am câştigat Tripla, înainte de a merge în America.

Pentru prima şi a doua oară, clubul a cerut ca Premier League să amâne meciurile cu o săptămână sau două. Asta ar însemna timp de odihnă pentru jucători, după Cupa Mondială a Cluburilor, însă nu ne este permis.

Reclamă

Premier League să ne spună nouă ‘da’? Cu siguranţă nu! Nu vor amâna meciurile şi vom ajunge într-un moment în care vom spune ‘Deci, acum ce facem’? Nu am răspunsuri în acest moment, vom vedea cum vor fi jucătorii, cum va fi programul, vom decide atunci”, a declarat Pep Guardiola, conform thesun.co.uk.

FIFA a aprobat reguli interimare de transfer pentru a ajuta jucătorii să participe la Cupa Mondială a Cluburilor 2025 din SUA

FIFA a convenit asupra unor reguli interimare privind transferurile, menite să ajute jucătorii să schimbe echipele şi să participe la Cupa Mondială a Cluburilor din Statele Unite, în iunie-iulie anul viitor, relatează AP.

Decizia deschide uşa jucătorilor ale căror contracte expiră la 30 iunie pentru a semna mai devreme ca jucători liberi de contract pentru una dintre cele 32 de echipe care s-au calificat pentru competiţia FIFA a cluburilor. Printre acestea se numără Real Madrid, Manchester City, Bayern Munchen şi Paris Saint-Germain.

Printre potenţialii jucători liberi de contract care ar putea fi urmăriţi de echipele de la Cupa Mondială a Cluburilor se numără trio-ul de la Liverpool Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold şi Virgil van Dijk, plus atacantul de la Lille Jonathan David şi căpitanul echipei Tottenham Son Heung-min.

Consiliul FIFA a aprobat normele provizorii privind piaţa transferurilor, care oferă federaţiilor membre opţiunea de a deschide o fereastră excepţională de transferuri în perioada 1-10 iunie.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Florin Prunea a făcut-o praf pe Rangers pentru cum s-a comportat cu Ianis Hagi: „Nu mă aşteptam! Cel mai jos nivel”

11:48

Adrian Mutu a criticat transferurile de la Rapid! Jucătorii luaţi la ţintă: „Sub aşteptări / Investiţie eşuată!”

11:35

Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK

11:23

CFR Cluj – Poli Iaşi, LIVE TEXT, 19:00! Clujenii lui Dan Petrescu, fără victorie de trei etape! Echipele probabile

10:53

Decizia radicală luată de FCSB după ce AMFB a fost radiată de instanţă! Anunţul clubului patronat de Gigi Becali

10:49

„Călugării au trimis mingea în bară!” Adrian Porumboiu, declaraţie savuroasă după victoria eroică a FCSB-ului cu PAOK

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și