Închide meniul
Foto

Vedetele lui Manchester City au defilat cu trofeul în centrul orașului! Pep Guardiola, imagine virală. Jack Grealish, sufletul petrecerii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 mai 2022, 22:52

Vedetele lui Manchester City au defilat cu trofeul în centrul orașului! Pep Guardiola, imagine virală. Jack Grealish, sufletul petrecerii

Manchester City e campioana Angliei

Jucătorii lui Manchester City, la parada de celebrare a titlului / Profimedia

Manchester City a câștigat titlul în Premier League după un final dramatic, iar vedetele lui Pep Guardiola sărbătoresc succesul cum se cuvine. „Cetățenii” au defilat în centrul orașului, iar străzile s-au umplut de fani ai echipei de pe Eithad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a tremurat serios în lupta la titlu cu Liverpool. Echipa lui Pep Guardiola a încasat două goluri de la Aston Villa şi risca să piardă titlul. „Cetățenii” au marcat trei goluri în șase minute, în ultimul sfert de oră, și și-au asigurat coroana de campioni.

Vedetele lui Manchester City au defilat cu trofeul în centrul orașului

Petrecerea încă continuă la Manchester City. Fotbaliștii lui Guardiola au ieșit pe străzi cu trofeul, iar fanii s-au adunat în număr mare ca să sărbătorească alături de favoriți.

Pep Guardiola a fost protagonistul unui moment viral. Antrenorul campioanei Angliei a fost surprins cu un trabuc, ca un personaj din filmele de acțiune.

Reclamă

Jack Grealish, ca deobicei, a fost sufletul petrecerii. Fotbalistul venit de la Aston Villa a întreținut atmosfera la petrecerea de titlu a lui City.

Reclamă 4 / 0/3

City a câştigat titlul cu două mutări de geniu

Pep Guardiola a câştigat titlul pentru City cu două mutări de geniu. „Cetăţenii” au marcat trei goluri în 6 minute, după ce au fost conduşi cu 0-2 de Aston Villa.

Manchester City a tremurat serios în lupta la titlu cu Liverpool. Echipa lui Pep Guardiola a încasat două goluri de la Aston Villa şi risca să piardă titlul.

Matty Cash a deschis scorul pe Etihad, în minutul 37, iar fanii „cormoranilor” au început „petrecerea”. Echipa lor avea 1-1 cu Wolves, iar un gol o urca pe Liverpool pe primul loc în clasamentul live. În minutul 69, Coutinho a dus scorul la 2-0, iar Manchester City era făcută K.O. Totuşi, Pep Guardiola a avut două mutări de geniu care i-a adus titlul echipei sale.

Ilkay Gundogan, introdus în minutul 69, a reuşit o „dublă” de senzaţie. Rodri a marcat şi el din pasa lui Oleksandr Zinchenko. Ucraineanul a fost introdus de Guardiola în minutul 46!

Pep Guardiola, pe podiumul celor mai titraţi antrenori din lume

Marele antrenor a adus al optulea titlu din istoria lui Manchester City şi a ajuns la 32 de trofee în carieră. Este pe locul 3 în clasamentul celor mai titraţi antrenori din lume. Ibericul a ajuns la această performanţă în doar 13 ani de carieră.

Mircea Lucescu (76 ani) este pe poziţia secundă, cu 35 de trofee în 41 de ani de antrenorat. Prima poziţie este ocupătă de Sir Alex Ferguson, care are 49 de trofee în 39 de ani de carieră.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și