Închide meniul

Manchester City, campioana Angliei! Pep Guardiola a câştigat titlul cu două mutări de geniu: 3 goluri în 6 minute, după ce „cetăţenii” au fost conduşi cu 0-2

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 mai 2022, 19:57

Manchester City, campioana Angliei! Pep Guardiola a câştigat titlul cu două mutări de geniu: 3 goluri în 6 minute, după ce „cetăţenii au fost conduşi cu 0-2

Manchester City, campioana Angliei! Pep Guardiola a câştigat titlul cu două mutări de geniu

Manchester City, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

Manchester City e campioana Angliei! Pep Guardiola a câştigat titlul cu două mutări de geniu. „Cetăţenii” au marcat trei goluri în 6 minute, după ce au fost conduşi cu 0-2 de Aston Villa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a tremurat serios în lupta la titlu cu Liverpool. Echipa lui Pep Guardiola a încasat două goluri de la Aston Villa şi risca să piardă titlul.

Manchester City, campioana Angliei! Pep Guardiola a câştigat titlul cu două mutări de geniu

Matty Cash a deschis scorul pe Etihad, în minutul 37, iar fanii „cormoranilor” au început „petrecerea”. Echipa lor avea 1-1 cu Wolves, iar un gol o urca pe Liverpool pe primul loc în clasamentul live.

În minutul 69, Coutinho a dus scorul la 2-0, iar Manchester City era făcută K.O. Totuşi, Pep Guardiola a avut două mutări de geniu care i-a adus titlul echipei sale.

Ilkay Gundogan, introdus în minutul 69, a reuşit o „dublă” de senzaţie. Rodri a marcat şi el din pasa lui Oleksandr Zinchenko. Ucraineanul a fost introdus de Guardiola în minutul 46!

Reclamă

Manchester City a câştigat al optulea titlu din istorie. Patru dintre acestea au venit în ultimele cinci sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola, mesaj clar pentru Erling Haaland după transferul la Manchester City

Pep Guardiola a avut un mesaj clar pentru Erling Haaland după transferul la Manchester City. Antrenorul liderului din Premier League nu are de gând să pună presiune pe superstarul norvegian cotat la 150 de milioane de euro.

În urma transferului la Manchester City, Haaland va intra în top 5 al celor mai bine plătiți jucători din lume. Atacantul de 21 de ani va încasa un salariu astronomic, în valoare de peste 3,3 milioane de euro pe lună. Adică 111.111 de euro pe zi, 4.629 de euro pe oră… și 77 de euro pe minut.

„Este un jucător tânăr şi talentat. Sunt foarte fericit că a decis să vină alături de noi. Îl vom ajuta să se acomodeze cât mai repede posibil, în ceea ce priveşte viaţa la Manchester, casă şi toate celelalte, şi sunt sigur că se va adapta rapid la modul în care vrem să jucăm.

Niciodată nu am considerat că toată faza defensivă depinde de fundaşii centrali şi nici că golurile pe care trebuie să le marcăm depind de un atacant. A înscris multe goluri în cariera sa şi îl vom ajuta pe parcursul meciurilor să aibă mai multe şanse de a marca.

Nu îi vom da, nici măcar pentru o secundă, responsabilitatea de a marca golurile noastre. Trebuie să câştigăm meciuri. Pentru a câştiga, avem nevoie ca toată lumea să facă lucrurile în cel mai bun mod”, a declarat Guardiola, potrivit lequipe.fr, citat de news.ro

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și