Închide meniul

Veste uriaşă pentru Radu Drăguşin! Va fi titular în premieră la Tottenham! Anunţul lui Ange Postecoglou: „Am eliminat suspansul!”

Viviana Moraru Publicat: 15 martie 2024, 16:31 / Actualizat: 15 martie 2024, 20:12

Reclamă
Veste uriaşă pentru Radu Drăguşin! Va fi titular în premieră la Tottenham! Anunţul lui Ange Postecoglou: „Am eliminat suspansul!

Ange Postecoglou a anunţat că Radu Drăguşin va fi titular în premieră la Tottenham

Radu Drăguşin, la finalul unui meci la Tottenham/ Profimedia

Radu Drăguşin a primit o veste uriaşă, după ce Ange Postecoglou a anunţat că acesta va fi titular în premieră la Tottenham. Fundaşul român va începe pe teren duelul cu Fulham, programat sâmbătă, de la ora 19:30, în etapa a 29-a din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a bifat 50 de minute pe teren şi în ultima etapă de campionat, contra lui Aston Villa. Fundaşul român a profitat de accidentarea lui Micky Van de Ven şi a fost trimis în teren de Ange Postecoglou.

Ange Postecoglou a anunţat că Radu Drăguşin va fi titular în premieră la Tottenham

După accidentarea lui Micky Van de Ven, au existat zvonuri conform cărora Radu Drăguşin va fi titularizat în duelul cu Fulham. La conferinţa de presă premergătoare partidei, Ange Postecoglou a clarificat totul şi a anunţat că fundaşul român va fi titularizat.

Managerul londonezilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa celui mai scump jucător român, mărturisind că acesta a avut o prestaţie solidă în partida cu Aston Villa. Postecoglou a mai transmis că Drăguşin şi-a aşteptat şansa să joace din primul minut, dat fiind faptul că Micky Van de Ven şi Cristian Romero au avut evoluţii solide, în centrul apărării lui Spurs.

„Voi elimina suspansul. Drăgușin va fi titular mâine. Până acum a trebuit să fie răbdător și să își aștepte șansa pentru că Micky și Cristian au fost extraordinari și am avut doar câte un meci pe săptămână.

Reclamă

Cred că Drăgușin s-a descurcat bine în meciul în care a avut oportunitatea să joace. Consider că ne poate aduce ceva diferit în joc”, a declarat Ange Postecoglou, conform football.london.com.

Radu Drăguşin va bifa astfel al cincilea meci la Tottenham, după transferul istoric din iarnă. Fundaşul român a fost trimis în teren pe finalul partidelor cu Manchester United, Brentford şi Everton, şi a jucat timp de aproape o repriză în victoria lui Spurs cu Aston Villa, din ultima etapă.

A crescut cota de piață a lui Radu Drăgușin

A crescut cota de piață a lui Radu Drăgușin. Fundașul echipei naționale, transferat în pauza de iarnă la Tottenham, a devenit cel mai scump jucător român din istorie, după această mutare.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii lui Spurs l-au achiziționat pe român, de la Genoa, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, care ar putea crește, având în vedere că în înțelegere sunt adăugate și o serie de bonusuri de performanță.

La momentul transferului, site-ul de specialitate Transfermarkt îl cota pe Radu Drăgușin la suma de 20 de milioane de euro. Totuși, după ultima actualizare, cota fundașului român a ajuns la 25 de milioane de euro.

Drăgușin este astfel lider detașat în clasamentul celor mai scumpi români, iar jucătorii de pe locurile 2,3,4 și 5 nu valorează, adunat, cât valorează fundașul lui Tottenham.

Pe podiumul acestui clasament se mai află Darius Olaru, cel mai scump jucător din Liga 1, care este cotat la suma de 6,5 milioane de euro. Poziția a 3-a este ocupată de Nicolae Stanciu, de la Damac, care valorează 5 milioane de euro, potrivit site-ului menționat anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și