Închide meniul

Ziua decisivă pentru Cristiano Ronaldo: fie îi cere scuze lui Erik ten Hag, fie rămâne în exil la Manchester United!

Dragoș Vasile Publicat: 25 octombrie 2022, 9:23

Reclamă
Ziua decisivă pentru Cristiano Ronaldo: fie îi cere scuze lui Erik ten Hag, fie rămâne în exil la Manchester United!

Erik Ten Hag a făcut o dezvăluire incendiară despre Cristiano Ronaldo

Erik ten Hag şi Cristiano Ronaldo, la finalul unui meci / Profimedia Images

A venit ziua decisivă pentru Cristiano Ronaldo (37 ani) la Manchester United. Presa din Anglia anunţă că superstarul lusitan este obligat să îi ceară scuze lui Erik ten Hag. În caz contrar, CR7 riscă să rămână în exil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandalul dintre Ronaldo şi Ten Hag a început după ce managerul olandez a susţinut că portughezul nu a vrut să intre pe teren din postura de rezervă în meciul cu Tottenham, 2-0.

Mai mult, la final, el a părăsit stadionul înainte de fluierul de final. Pentru aceste două ieşiri, Cristiano a fost exclus din lot şi va plăti şi o sumă uriaşă, în valoare de un milion de lire sterline.

Ziua decisivă pentru Cristiano Ronaldo la Manchester United

Cei doi nu şi-au vorbit, mai ales după ce CR7 a fost exclus din lot pentru meciul cu Chelsea, scor 1-1. Astfel, astăzi este ziua decisivă pentru Cristiano Ronaldo, potrivit The Sun.

Acesta va avea o întâlnire cu antrenorul olandez la baza de pregătire de la Carrington. Englezii scriu că marele fotbalist este nevoit să îi ceară scuze tehnicianului pentru comportamentul său.

Reclamă

Dacă nu va face acest gest, sursa citată notează că Ronaldo va rămâne exclus din lot şi va rata confruntarea cu Sheriff Tiraspol din UEFA Europa League.

Erik Ten Hag, pus la zid după ce l-a exclus pe Cristiano Ronaldo din lot

Erik Ten Hag a fost pus la zid după ce l-a exclus pe Cristiano Ronaldo din lotul lui Manchester United.

Celebrul jurnalist Piers Morgan şi-a ieşit din minţi din cauza felului în care antrenorul se comportă cu superstarul portughez.

Reclamă 4 / 0/3

„Ei încearcă să îl înveţe pe Cristiano valorile clubului, dar îl umilesc. Ce glumă! Este cel mai bun jucător din toate timpurile, iar altul a fost un jucător penibil.

Ca antrenor, abia s-a descurcat în afara Olandei. Ce fac pentru Cristiano e lipsă de respect! Ruşine!”, a răbufnit Piers Morgan, citat de Marca.

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după scandalul cu Erik Ten Hag

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacţie, după ce a fost scos din lotul lui Manchester United. Starul lusitan este gata să lupte pentru un loc de titular în echipa lui Erik ten Hag, şi nu ia în calcul o plecare de pe Old Trafford.

Totodată, Ronaldo a mai dezvăluit că încearcă să fie un exemplu pentru jucătorii mai tineri din echipă, şi că va da totul pentru a reveni alături de coechipierii săi cât mai repede.

„Așa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc cu respect față de colegii mei, adversarii mei și antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat. Nu m-am schimbat. Sunt aceeași persoană și același profesionst care am fost în ultimii 20 de ani în care am jucat în fotbalul de elită, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în luarea deciziilor.

Am început de foarte tânăr, jucătorii mai în vârstă și mai experimentați au fost întotdeauna exemple extrem de importante pentru mine. Astfel, mai târziu, am încercat întotdeauna să setez un exemplu în mine pentru tinerii care au crescut în toate echipele pe care le-am reprezentat. Din păcate nu este întotdeauna posibil asta și câteodată ‘căldura’ de moment scoate ce e mai bun din noi.

În aceste momente, simt doar că trebuie să muncesc din greu în Carrington, să îmi sprijin coechipierii și să mă pregătesc pentru tot în orice meci. Nu este o opțiune să cedezi în fața presiunii. Nu a fost niciodată. Aceasta este Manchester United și uniți trebuie să rămânem. În curând vom fi din nou împreună”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo, pe conturile oficiale de socializare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și