Închide meniul

Președintele lui Gaziantep îl apără pe Marius Șumudică și dă de pământ cu arbitrii din Turcia: ”E o nedreptate. Este cel mai bun!”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 3 ianuarie 2021, 13:41

Președintele lui Gaziantep îl apără pe Marius Șumudică și dă de pământ cu arbitrii din Turcia: ”E o nedreptate. Este cel mai bun!”

profimediaimages

Marius Șumudică a fost apărat de președintele lui Gaziantep după ultimele decizii ale arbitrilor din Turcia

Buyukeksi a criticat modul în care arbitrii din Turcia îl sancționează extrem de repede pe Marius Șumudică și a precizat că echipa sa a fost privată de cele două puncte pierdute în egalul cu Erzurumspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele lui Gaziantep: ”Antrenorul nostru a primit galben pentru că l-a felicitar pe arbitru”

”Din nefericire, arbitrii noștri au în continuare prejudecăți atunci când iau deciziile în cazul lui Marius Șumudică. La un meci cu Kasimpașa, antrenorul nostru a primit cartonaș galben încă de la început pentru că a strigat la jucătorul lui.

La meciul cu Erzurum, a primit cartonaș pentru că l-a felicitat pe arbitru. A aflat asta după meci. Al patrulea arbitru a venit în vestiar și ne-a felicitat într-un mod trist, explicând că au trebuit să îi acorde galben pentru că a intrat pe teren înainte ca brigada să iasă.

După ce meci nu intră antrenorul pe teren? (…) Regulile astea sunt valabile doar pentru noi și pentru Șumudică?”, a tunat oficialul lui Gaziantep într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Mehmet Buyukeksi, foarte supărat după egalul cu Erzurumspor

”Suntem foarte supărați (n.r. pentru egalul din ultima etapă). În condițiile în care nici măcar adversarii nu înțelegeau de ce a fost oprit jocul, arbitrul a privit monitorul VAR doar nouă secunde și a dictat penalty.

Reclamă

Dacă am fi luat trei puncte la acest meci, am fi ajuns pe primul loc. Cu un fluier, ni s-au luat două puncte și nu acceptăm asta. A fost al treilea meci din acest sezon în care am ratat victorie în ultimele secunde.

(…) Noi nu am vrut niciodată să fim favorizați în vreun fel, am vrut egalitate, însă continuă deciziile împotriva noastră”, a precizat patronul turc.

Marius Şumudică a ratat şansa de a fi numărul 1 în Turcia. Gaziantep, egalată în minutul 90+6 de Erzurumspor

Gaziantep a ratat şansa de a fi noul lider din campionatul Turciei. Echipa lui Marius Şumudică a remizat incredibil cu Erzurumspor, scor 1-1, în etapa a 16-a a campionatului Turciei.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii antrenaţi de Marius Şumudică s-au chinuit să înscrie în poarta echipei cu cea mai slabă defensivă din competiţia internă. Au resimţit lipsa golgheterul Alex Maxim, suspendat.

De 69 de minute a avut nevoie Gaziantep ca să treacă în avantaj. Fostul mijlocaş al lui Everton şi Fiorentina, Kevin Mirallas, a deschis scorul din pasa lui Ozer.

Gazdele au dat lovitura în prelungiri. Erzurumspor a primit un penalty contestat, iar Bassan a făcut 1-1 în minutul 90+6.

După fluierul final, antrenorul român a intrat pe teren şi i-a cerut socoteală arbitrului.

Gaziantep nu a mai pierdut din luna septembrie, atunci când a fost învinsă de Galatasaray. Mariu Șumudică se află la cea mai lungă serie de invincibilitate din carieră!

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și