Închide meniul

Prezentare uluitoare pe care i-a făcut-o Bogdan Mara jucătorului dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj: „E mijlocaş şi e negru!”

Publicat: 31 august 2021, 20:30

Reclamă
Prezentare uluitoare pe care i-a făcut-o Bogdan Mara jucătorului dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj: „E mijlocaş şi e negru!

Prezentare uluitoare pe care i-a făcut-o Bogdan Mara jucătorului dorit de Dan Petrescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Bordeianu, Emmanuel Culio şi Florin Ştefan sunt fotbaliştii cu care au bătut deja palma campionii României. Mara a dezvăluit că se mai poartă negocieri cu un mijlocaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prezentare uluitoare pe care i-a făcut-o Bogdan Mara jucătorului dorit de Dan Petrescu

Dan Petrescu şi l-ar fi dorit pe Damjan Djokovic, dar croatul vândut cu 400.000 de euro la Rizespor nu poate fi adus înapoi. „Bursucul” are o nouă ţintă acum, iar Bogdan Mara a avut un derapaj în momentul în care a făcut anunţul.

Mai vrea un jucător, suntem în discuţii şi vom vedea în zilele următoare dacă se reuşeşte. Nu a mai fost la CFR Cluj. Este dorinţa lui Dan Petrescu.

Cu siguranţă, atunci când reuşim să îl luăm, vom anunţa cine este. Nu e din România, nu este cunoscut. E mijlocaş şi e negru. Încercăm să aducem jucători care îi dau încredere lui Dan Petrescu. Este mijlocaş central, da„, a declarat Bogdan Mara la digisport.ro.

Sebastian Colţescu a avut probleme după ce i s-a adresat lui Pierre Webo cu cuvântul „negru” în timpul dispute dintre PSG şi Istanbul BB. A fost un scandal monstru.

Reclamă
Reclamă 4

Arbitrul român nu a fost găsit vinovat pentru rasism, dar a fost sanționat de UEFA pentru „comportament inadecvat”. Și asistentul Octavian Șovre a primit avertisment, din același motiv.

Ce a scris presa internațională după verdictul UEFA în cazul Sebastian Colțescu

Publicații din Spania, Anglia sau Franța l-au „iertat” pe Colțescu de acuzațiile de rasism.

UEFA îl descalifică pe Colțescu până în sezonul viitor, după PSG – Istanbul. Arbitrii care au făcut presupusul comentariu rasist asupra lui Webo au fost pedepsiți pentru că nu s-au comportat corespunzător. Nu însă pentru rasism”, a scris Marca.

Reclamă

Arbitrul de la PSG – Istanbul Başakşehir a fost suspendat până la finalul sezonului, dar nu e vinovat de rasism”, au scris și cei de la Daily Star.

Ancheta forului european a concluzionat, pe 11 februarie, că oficialul nu a făcut comentarii cu tentă rasistă. Chiar și așa, comitetul disciplinar al UEFA tot a vrut să-l sancționeze. Și Webo a primit un meci de suspendare pentru comportament nesportiv”, notează L’Equipe.

Pe de altă parte, turcii l-au taxat pe Sebastian Colțescu. Aceștia susțin cu tărie că arbitrul român l-a abuzat pe Pierre Webo.

A folosit termeni rasiști și a provocat un scandal uriaș cu Pierre Webo în partida PSG – Istanbul Başakşehir”, au scris jurnaliștii de la Star.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și