Închide meniul

Prima decizie luată de Dan Petrescu la Kayserispor. Cine a cerut să facă parte din staff-ul "Bursucului"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 17:28

Prima decizie luată de Dan Petrescu la Kayserispor. Cine a cerut să facă parte din staff-ul "Bursucului"

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Dan Petrescu este noul antrenor de la Kayserispor

Ugur Kulaksiz, i-a cerut lui Dan Petrescu să-l păstreze în staff-ul său tehnic. Tehnicianul turc și-a exprimat dorința să lucreze cu fostul antrenor al CFR-urului, iar Petrescu a acceptat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Super Dan" a venit la Kayserispor cu propriul staff tehnic, care îi include pe Costin Curelea, Valeriu Bordeanu și Bogdan Aldea. După integrarea fostului antrenor interimar al turcilor, Petrescu va colabora cu patru secunzi. 

Dan Petrescu s-a lăsat greu convins de Kayserispor

”A fost mereu primul pe lista noastră, dar s-a lăsat greu convins. Am negociat cu el de pe vremea când eram pe ultimul loc în Turcia. El a câștigat titluri, dar are și experiența de a prelua echipe în dificultate și de a le ridica", a declarat președintele lui Kayserispor, Berna Gozbași. 

Dan Petrescu este pregătit de provocarea care il așteaptă în Super Lig. Acesta consideră că salvarea de la retrogradare este un obioectiv realizabil și a ținut să le transmită asta și jucătorilor săi. 

”Sunt foarte fericit să fiu aici. Niciodată nu am fost primit la fel de frumos aici. Mie-mi place să risc, cine nu riscă, nu poate avea succes. Am jucat fotbal 20 de ani, am lucrat în multe țări. Campionatul Turciei este foarte puternic. 

Reclamă

Cel mai important pentru noi în momentul de față este să adunăm puncte. Obiectivul nostru este să aducem clubul în top. Se va vedea asta la primul meci cu mine. Vom reuși să salvăm echipa de la retrogradare fără întăriri, iar anul viitor vom avea obiective mai înalte”, a spus Petrescu pentru site-ul oficial al celor de la Kayserispor.

Dan Petrescu va debuta la Kayserispor împotriva fostei echipe a lui Marius Șumudică, Gaziantep. Formația fostului antrenor de la CFR Cluj este pe locul 18 în Super Liga Turciei, la trei puncte distanță de prima poziție care asigură salvarea de la retrogradare. 
 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și