Închide meniul

Primarul care şi-a încălcat promisiunea la două zile după ce a fost ales. Decizia luată a stârnit reacţii vehemente

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2020, 6:42

Primarul care şi-a încălcat promisiunea la două zile după ce a fost ales. Decizia luată a stârnit reacţii vehemente

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Călin Bibarţ şi-a încălcat deja promisiunea

În campania electorală, conducătorii clubului au primit asigurări vor primi de urgenţă banii de care au nevoie. Conform aradon.ro, situaţia s-a schimbat imediat după alegerile locale. Proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local, 30 de septembrie, legate de finanţarea clubului de fotbal, au fost retrase. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salariile rămân neplătite la UTA Arad

Imediat după promovarea în Liga 1 ne-am făcut o strategie bazată pe un buget, în care o mare parte era asigurat de Primăria Arad, pe baza promisiunilor publice ale primarului interimar de-atunci, actualul primar ales Călin Bibarţ. Acesta a identificat o soluţie mai rapidă pentru a ne fi alocaţi banii, chiar dacă vorbim despre o finanţare la nivelul ligii secunde, precum în anii anteriori. 

Mă surprinde că a trecut atâta timp şi soluţia domnului Bibarţ nu mai e de actualitate, revenindu-se la alocarea pe Legea 350, care presupune o procedură greoaie, cu zeci de zile pierdute", a declarat Alexandru Meszar pentru sursa citată anterior.

O situaţie similară este şi la FC Baschet Arad. Echipa riscă să nu poată încheia campionatul.

Sunt surprins de această decizie, pentru că aşteptam această zi cu speranţe. Nu ştim din ce motive s-a luat această decizie şi nici care este următorul pas al administraţiei locale pentru finanţarea echipei. Am încredere că acest lucru se va întâmpla în cele din urmă. 

Reclamă

În caz contrar, echipa nu va putea încheia campionatul, doar din sponsorizările venite din mediul privat şi banii alocaţi de Consiliul Judeţean. Echipa de baschet este dependentă de această finanţare, iar când am creionat lotul ne-am bazat pe promisiunile primarului Bibarţ”, a reacţionat preşedintele clubului, Marcel Urban.
 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și