Închide meniul

Primele declaraţii ale lui Denis Haruţ, după ce a semnat cu FCSB. "Este un pas foarte mare în cariera mea". De ce trebuie să le calce pe urme lui Rădoi şi Belodedici

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2021, 10:08

Primele declaraţii ale lui Denis Haruţ, după ce a semnat cu FCSB. "Este un pas foarte mare în cariera mea". De ce trebuie să le calce pe urme lui Rădoi şi Belodedici

Instagram FCSB

Denis Haruţ, prezentat oficial de FCSB

"Bine ai venit, Denis Haruț! Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!", a transmis FCSB, pe contul oficial de Instagram. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Haruţ: "”Sunt foarte fericit că s-a făcut acest transfer, până la urmă"

Fundașul în vârstă de 21 de ani a primit tricoul cu numărul 6, cel care a fost purtat de Mirel Rădoi şi Miodrag Belodedici.

”Sunt foarte fericit că s-a făcut acest transfer, până la urmă. Este un pas foarte mare în cariera mea și sunt onorat că am ajuns la un club atât de mare. Sper să ajut echipa în lupta pentru obiectivele trasate și îmi doresc foarte mult să mă bucur, alături de noii mei colegi, de titlul de campion la vară”, a transmis Denis Haruţ.

Denis Haruţ, transferat cu 661.000 de euro

Denis Haruţ a fost aproape de FCSB şi în urmă cu o lună, dar s-a răzgândit în ultimul moment. Acum, Gigi Becali a obţinut un preţ mai bun în negocierile cu FC Botoşani. Iniţial, era vorba despre 700.000 de euro.

Reclamă

"Da, tată, a semnat! 661.000 de euro. Era 700.000 şi am negociat la 661.000. Minus 1% de la Moruţan, în banii ăştia. Adică a mai scăzut cum ar veni 20 de mii minimum. El face 20 de milioane, deci 20.000 minimum. A semnat conform regulamentului (n.r. legat de durata contractului)", a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Moruţan a fost adus la FCSB tot de la Botoşani, dar gruparea din Moldova a păstrat 20% din drepturile federative ale jucătorului. Ulterior, Becali a reuşit să răscumpere 10%, iar acum a rămas cu 9%.

Cine este Denis Haruţ

Denis Haruț a început fotbalul la ACS Poli Timișoara, unde a debutat mai 2017. A jucat 33 de partide înainte să fie transferat în vara lui 2019 la FC Botoșani. Pentru moldoveni a adunat 54 de meciuri și un gol.

Reclamă 4 / 0/3

Tot un gol are Haruţ şi în tricoul naţionalei de tineret, pentru care a debutat toamna lui 2020. De atunci, a adunat cinci prezențe.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și