Închide meniul

Primele declaraţii făcute de Diego Simeone la Bucureşti, înainte de Atletico – Chelsea: "Ne simţim ca acasă". Mesajul transmis lui Luis Suarez

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2021, 18:42

Primele declaraţii făcute de Diego Simeone la Bucureşti, înainte de Atletico – Chelsea: "Ne simţim ca acasă". Mesajul transmis lui Luis Suarez

profimediaimages

Diego Simeone spune că Atletico se va simţi ca acasă la meciul cu Chelsea, de marţi, din optimile Champions League

Delegaţia lui Atletico Madrid s-a cazat în acelaşi loc ca şi în 2012, la hotelul Intercontinental. În urmă cu nouă ani, echipa antrenată de Simeone a cucerit trofeul Europa League pe Arena Naţională, după 3-1, contra lui Athletic Bilbao.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Simeone, înainte de Atletico Madrid – Chelsea, pe Arena Naţională: "Vom juca ca și cum ar fi fost casa noastră"

Diego Simeone nu a uitat succesul de la Bucureşti şi abia aşeaptă duelul de mâine seară cu Chelsea.

"În principiu, clubul a avut mai multe variante. Desigur, se schimbă situația, dar pentru toată lumea. A trebuit să zburăm patru ore, Chelsea a fost nevoită să zboare șase ore. Vom juca ca și cum ar fi fost casa noastră.

Mâine, jucăm acasă şi avem încredere că Luis poate înscrie (n.r. întrebat de ce nu înscrie Suarez, acasă, în Champions League).

Chelsea este un club foarte puternic financiar care se întărește întotdeauna foarte bine. Anul acesta a făcut-o cu fotbaliști tineri și foarte buni. De la sosirea lui Tuchel, cifrele lor s-au îmbunătățit mult", a spus Diego Simeone, la conferinţa de presă.

Reclamă

Şi jucătorii lui Atletico sunt bucuroşi că şefii lor au ales Bucureştiul pentru meciul din optimile Champions League.

"Jucăm în Bucureşti. Avem amintiri foarte frumoase de aici. Am câştigat pe acest stadion primul meu trofeu cu Atletico Madrid. Vrem să jucăm bine şi să câştigăm", a spus şi Koke.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Atletico Madrid şi Chelsea joacă, mâine, pe Arena Naţională
  • Meciul are loc în optimile de finală ale Champions League

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și