Închide meniul

Primele imagini cu Laurette după ce a fost bătută crunt într-o cameră de hotel. "Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 martie 2021, 6:57

Primele imagini cu Laurette după ce a fost bătută crunt într-o cameră de hotel. "Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă"

Prietena de suflet a miliardarului Ion Ţiriac cere ajutor de la statul român

Laurette Atindehou are probleme financiare / Instagram Laurette Atindehou

Vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit răni la ambii genunchi. În urma încăierării a fost şi muşcată de mână. Laurette susţine că bărbatul care a bătut-o este un om de afaceri, căsătorit şi cu doi copii. O anchetă a fost demarată, iar cercetările continuă, după infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette Atindehou are răni grave după ce a fost bătută

Cancan a intrat în posesia unei imagini cu Laurette. Se poate vedea că rănile suferite de cântăreaţă sunt grave.

Mi-a cerut ceva, eu nu am fost de acord. Și a zis: de ce crezi că ai venit aici tu? De aici a început. A început să mă lovească, m-a tras de păr până la baie ca să mă bage cu capul în wc. El era peste mine și m-am târat spre ușă și strigam ca disperata: mă omoară, mă omoară! Omul era plin de sânge la gură ca un canibal, că mă mușcase de mâna! Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Poliției că am scăpat cu viață! 

Știu că e cineva care încearcă să-mi facă rău, nu e prima dată când încearcă să mă prindă într-o capcană. De data aceasta a reușit să mă facă să cad în aceasta capcană. Am căzut în plasa lui. A fost greșeala mea! Dar nu m-am dus pentru servicii sexuale! Nu poți să iei în asemenea hal o femeie la bătaie!”, a reacţionat mulatra la Antena Stars.

Reclamă

Incidentul a avut loc în camera unui hotel din Centrul Vechi. Laurette a mers la IML şi aşteaptă rezultatele anchetei poliţiei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laurette Atindehou Innocencia (@laurette_atindehou)

Probleme are şi logodnicul lui Laurette Atindehou

Magaye Gueye are mari probleme. Dinamovistul este în mijlocul unui nou scandal, după ce la începutul anului s-a filmat în piscină, alături de Laurette, în timp ce o înjura pe Dinamo. Acum, senegalezul a fost prins dopat cu cocaină, la derby-ul Dinamo – FCSB din Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul trebuia să se prezinte la Agenția Națională Anti-Doping. A fost chemat pentru audieri, dar fotbalistul lui Dinamo nu a venit la sediul ANAD. Magaye Gueye a solicitat ca şi proba B să fie testată. Dinamo i-a angajat un avocat, iar audierile vor fi reluare pe data de 6 aprilie.

"Magaye e în stare de șoc. Când l-am sunat, nu urmărise presa, era buimac. Nu cred că juca teatru, mi-a zis că de la mine află. Nu-i venea să creadă. L-am întrebat. Mi-a zis că a fost la un party, dar că el nu a luat nimic. Acum, nu știu ce să zic… Mai sunt unii care-și pun cenușă în cap, «aoleu, sunt fraier, am făcut-o!», dar el era șocat, surprins.

Chestia asta de acum, orice ai spune, afectează toată echipa: e deja o mare problemă în plus! Zicea că poate i s-a înscenat. De aceea vom face o anchetă internă, trebui să știm ce a făcut. Nu-l răstignim, dar vom vedea căile pe care vom merge. Nu vom avea milă. A fost multă indulgență, nu mai e nimeni dispus să ierte. Nu mai primează decât imaginea clubului”, a declarat Mario Nicolae.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și