Închide meniul

Primul cutremur produs de Lionel Messi la PSG. Salariul colosal al argentinianului l-a enervat pe Kylian Mbappe

Reclamă

Publicat: 9 august 2021, 13:58

Primul cutremur produs de Lionel Messi la PSG. Salariul colosal al argentinianului l-a enervat pe Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, deranjat de salariul pe care îl va primi Lionel Messi la PSG

Profimedia

Kylian Mbappe mai are un an de contract cu PSG şi a amânat semnarea unui nou acord. Acum, fotbalistul în vârstă de 22 de ani este decis să plece de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul cutremur produs de Lionel Messi la PSG

Mbappe este deranjat că are un salariu de 19 milioane de euro pe sezon, mult mic decât Neymar şi Messi, scriu spaniolii de la as.com.

Spre deosebire de Mbappe, Neymar câştigă 30 de milioane de euro, iar pentru Messi a fost pregătit un salariu de 35 de milioane de euro.

Negocierile cu Mbappe au fost „îngheţate” până va fi oficializat transferul lui Messi.

Toni Kroos îl aşteaptă pe Kylian Mbappe la Real Madrid

Real Madrid speră să profite şi să-l aducă pe „Santiago Bernabeu” încă din această vară. Toni Kroos abia aşteaptă să fie coleg cu Mbappe.

Reclamă

„Este cel mai interesant jucător de pe piaţă. Nu este ieftin, dar Real Madrid îi vrea mereu pe cei mai bun. N-aş fi surprins dacă va veni acum”, a spus Kroos pentru Bild, citat de jurnaliştii spanioli.

Lionel Messi, avertizat de un fost star al lui PSG

Fost coleg cu Messi pe Camp Nou, Ludovic Giuly (45 de ani) abia aşteaptă să-l vadă pe acesta pe „Parc de Princes”.

„Messi la PSG este un cadou pentru toată lumea! (…) Aveam deja doi dintre cei mai buni patru jucători din lume. Acum îl avem şi pe al treilea. Vă daţi seama că Neymar, Messi şi Mbappe vor juca împreună în Ligue 1?!”, a spus Giuly pentru Le Parisien.

Reclamă 4 / 0/3

Ludovic Giuly a jucat între 2004 şi 2007 la Barcelona, apoi a ajuns la PSG între 2008 şi 2011. Francezul i-a atras însă atenţia lui Messi, că PSG nu se va schimba pentru el.

„Ar fi o greşeală ca PSG să-şi schimbe stilul de joc. Nu Parisul trebuie să joace pentru Messi, ci Messi trebuie să joace pentru PSG. Este capabil să se adapteze la orice stil de a juca şi la orice coechipieri. (n.r. se poate motiva contra echipelor mici din Ligue 1?) Dar nici în Spania nu sunt doar echipe mari şi stadioane mari”, a mai spus Ludovic Giuly.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și