Închide meniul

Prinde Ianis Hagi transferul vieții? ”Mourinho și cei de la Manchester City m-au întrebat de el”

Dan Roșu Publicat: 3 aprilie 2020, 5:52

Reclamă
Prinde Ianis Hagi transferul vieții? ”Mourinho și cei de la Manchester City m-au întrebat de el”

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi ar putea ajunge la un club mare

"Am fost întrebat de Txiki Begiristain, de Mourinho, de mulţi antrenori şi directori sportivi despre Ianis Hagi", a spus Becali la Telekom Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, între Rangers şi Lazio

Mijlocaşul român este împrumutat de Genk la Rangers, dar rămâne de văzut dacă scoțienii vor achita clauza de cumpărare în valoare de 5 milioane de euro. Interesată de jucătorul nostru este și echipa lui Ștefan Radu, Lazio.

Italienii au pregătit deja o ofertă pentru Ianis, după ce au aflat prețul stabilit de Genk, 6 milioane de euro. Astfel, este foarte probabil ca Hagi să nu mai apuce să evolueze pentru Rangers, în această stagiune, ținând cont de problemele mari aduse de coronavirus, în toată lumea. 

Pe de altă parte, fanii echipei de pe Ibrox vor ca jucătorul cu 3 goluri și două pase decisive să rămână la Rangers, iar răspunsul lui este pe măsură.  

"Sunt nerăbdător să mă întorc la antrenamente. Abia aștept să îmi revăd coechipierii și mă antrenez cu ei în fiecare zi. 

Reclamă
Reclamă

Totuși, știm că suntem într-o situație dificilă și este important să fim sănătoși, acasă, acolo unde suntem în siguranță. Trebuie să respectăm regulile și totul va fi bine", a fost mesajul transmis inițial de Ianis Hagi.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:44 4 oct.

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40 4 oct.

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33 4 oct.

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20 4 oct.

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16 4 oct.

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

0:05 4 oct.

Cum arată clasamentul după a doua etapă din Europa League. Pe ce loc se află FCSB după victoria uriaşă cu PAOK Salonic

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și