Închide meniul

Prinde Ianis Hagi transferul vieții? ”Mourinho și cei de la Manchester City m-au întrebat de el”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 aprilie 2020, 5:52

Prinde Ianis Hagi transferul vieții? ”Mourinho și cei de la Manchester City m-au întrebat de el”

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi ar putea ajunge la un club mare

"Am fost întrebat de Txiki Begiristain, de Mourinho, de mulţi antrenori şi directori sportivi despre Ianis Hagi", a spus Becali la Telekom Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, între Rangers şi Lazio

Mijlocaşul român este împrumutat de Genk la Rangers, dar rămâne de văzut dacă scoțienii vor achita clauza de cumpărare în valoare de 5 milioane de euro. Interesată de jucătorul nostru este și echipa lui Ștefan Radu, Lazio.

Italienii au pregătit deja o ofertă pentru Ianis, după ce au aflat prețul stabilit de Genk, 6 milioane de euro. Astfel, este foarte probabil ca Hagi să nu mai apuce să evolueze pentru Rangers, în această stagiune, ținând cont de problemele mari aduse de coronavirus, în toată lumea. 

Pe de altă parte, fanii echipei de pe Ibrox vor ca jucătorul cu 3 goluri și două pase decisive să rămână la Rangers, iar răspunsul lui este pe măsură.  

"Sunt nerăbdător să mă întorc la antrenamente. Abia aștept să îmi revăd coechipierii și mă antrenez cu ei în fiecare zi. 

Reclamă

Totuși, știm că suntem într-o situație dificilă și este important să fim sănătoși, acasă, acolo unde suntem în siguranță. Trebuie să respectăm regulile și totul va fi bine", a fost mesajul transmis inițial de Ianis Hagi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și