Închide meniul

”Probabil nu a vrut să mai dăm vreun gol în ultimul minut!” Mihai Teja a răbufnit la adresa arbitrajului după înfrângerea cu Craiova. Ce a spus despre echipa sa

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 19 septembrie 2020, 21:12

”Probabil nu a vrut să mai dăm vreun gol în ultimul minut!” Mihai Teja a răbufnit la adresa arbitrajului după înfrângerea cu Craiova. Ce a spus despre echipa sa

Mihai Teja răsuflă uşurat, după Botoşani - FC U Craiova 1948

Mihai Teja, în timpul unui meci/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Mihai Teja, antrenorul echipei, a lăudat prestația elevilor săi, dar a și criticat modul în care a fost arbitrată partida, în opinia sa, în favoarea oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”La ultimele minute, chiar când a sărit Armaș la cap, a dat fault în atac. Probabil nu a vrut să se complice să mai dăm vreun gol în ultimul minut.

Păcat, am controlat jocul la 1-1. Sunt puțin deranjat de greșelile din arbitraj. Universitatea Craiova are o echipă foarte bună, se bat la campionat, clar nu au nevoie de micile ajutoare, să îi împingem de la spate.

Greșelile sunt ceva conștient, dar să se mai greșească și pentru noi o dată, dacă pentru alții s-a greșit de trei ori”, a răbufnit Teja la finalul meciului.

Mihai Teja, mulțumit de prestația elevilor săi

Totuși, antrenorul celor de la Voluntari a declarat că este mulțumit de modul în care a jucat echipa, mai ales ținând cont de problemele de lot.

Reclamă

”Eu vreau să vorbesc despre echipa mea, eu îi felicit pe băieți, eu zic că am jucat un fotbal bun, ne-am bătut de la egal la egal cu cea mai în formă echipă din campionat.

Am făcut două jocuri bune cu FCSB și cu Craiova, dar păcat că nu am luat puncte (n.r. cu Craiova)”, a precizat Teja pentru Digi Sport.

”Cu mai multă personalitate, cu mai multă atenție, dar vreau să îi felicit pe jucători. Greșeala e omenească, se îmbunătățește. Nu sunt supărat pe greșelile tehnico-tactice, pot să le repar la antrenament. Eu cred că puteam mult mai mult.

Reclamă 4 / 0/3

Ne așteaptă un meci greu acasă cu Sepsi și trebuie să câștigăm. Trebuie să aducem mai multe schimbări, jucăm cu copii, cu jucători din Liga 3. Vedeți și dumneavoastră că nu avem atacanți”, a încheiat tehnicianul celor de la FC Voluntari.

Recomandări
  • A fost prima înfrângere pentru FC Voluntari în acest sezon
  • Ilfovenii au acuzat greșeli de arbitraj

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și