Închide meniul

"Probabil nu voi mai sta pe bancă la meciul de la Piteşti". Cosmin Contra aşteaptă răspunsul avocaţilor. "Nu vreau să mor din cauza unor oameni de la Dinamo"

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 noiembrie 2020, 17:21

"Probabil nu voi mai sta pe bancă la meciul de la Piteşti". Cosmin Contra aşteaptă răspunsul avocaţilor. "Nu vreau să mor din cauza unor oameni de la Dinamo"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cosmin Contra este în "război" cu spaniolii de la Dinamo

  • Dinamo a câştigat cu 3-0 ultimele două meciuri
  • Cosmin Contra îşi grăbeşte plecarea

"Guriţă" este decis să plece fără a se mai uita în urmă. A ajuns să aibă probleme medicale din cauza situaţiei cu care s-a confruntat în cele 100 de zile de când a revenit la gruparea din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra, ultimele zile pe banca lui Dinamo

"Orice persoană are o limită. Am rezistat şi am încercat să ţin această echipă pe linia de plutire în ultimele 4 luni. Aş putea să scriu o jumătate de carte din lucrurile pe care s-au întâmplat, nu credeam că se poate întâmpla aşa ceva în acest secol. Am o familie, copii mari. Nu vreau să mor din cauza unor oameni care nu îşi fac treaba bine.

Am avut nişte stări, nişte dureri în piept. Erau probabil de stres şi de ceea ce mi se întâmpla zi de zi. Am pus multă pasiune aici, dar cred că fiecare persoană are o limită", a declarat Cosmin Contra la Digi Sport.

Reclamă

Meciul cu Viitorul din Cupa României, scor 3-0, poate fi ultimul în care Contra a pregătit-o pe Dinamo. Există riscul ca alb-roşiii să fie fără antrenor la partida cu FC Argeş, care va fi vineri, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Spaniolii trebuie să se mişte repede.

"Încă nu ştiu, eu am termenele date de avocaţi. Nu ştiu când voi putea pleca şi eu de la echipă, nu ştiu dacă joi. În principiu, dacă joi pot să rup acest contract, probabil nu voi mai sta pe bancă la meciul de la Piteşti", a anunţat antrenorul lui Dinamo.

Reclamă

Dinamo a învins-o la scor de neprezentare pe FC Voluntari, în ultima etapă din Liga 1, şi a urcat pe locul 14 în clasamentul general.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile