Închide meniul

Probleme grave pentru un jucător de top. A fost operat după ce o petardă i-a explodat în mână. Riscă să își încheie cariera!

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2021, 8:15

Probleme grave pentru un jucător de top. A fost operat după ce o petardă i-a explodat în mână. Riscă să își încheie cariera!

Profimediaimages

Omar Elabdellaoui a ajuns în spital și a fost operat

  • Este căpitanul naționalei lui
  • Are arsuri și a suferit o intervenție chirurgicală

Căpitanul naționalei Norvegiei riscă să nu mai poată juca fotbal! A suferit răni și la nivelul ochilor, iar vederea i-a fost grav afectată. Anunțul a fost făcut chiar de oficialii clubului care este pe primul loc în campionatul Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omar Elabdellaoui, operat de urgență după ce a explodat un dispozitiv pirotehnic

"Jucătorul nostru, Omar Elabdellaoui, a fost dus la spital după un accident nefericit suferit la domiciliul său. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală. Omar are arsuri pe față și a fost rănit la ochi. Vom afla mai multe detalii după examinări ulterioare", se anunță în comunicatul clubului.

Reclamă

Omar Elabdellaoui a ajuns în urmă cu șase luni la Galatasaray. A fost adus de la Olympiacos și a evoluat în 10 meciuri din campionatul Turciei. 

În urmă cu nici două luni, fundașul norvegian a jucat împotriva selecționatei României în Liga Națiunilor. I-a ajutat pe nordici să câștige cu 4-0, în meciul în care Erling Haaland a reușit un hat-trick.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut "gestul secolului" cu Galatasaray
Fotbal extern • 19 feb., 12:25
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut „gestul secolului” cu Galatasaray: „Aşa mi s-a părut normal!”
Olimpiu Moruţan, gest de "fair play-ul al secolului", în partida cu Galatasaray
Fotbal extern • 19 feb., 9:18
Olimpiu Moruţan, gest de „fair-play al secolului”! Ce a făcut românul în timpul meciului cu Galatasaray
Oficialii lui Galarasaray au postat un mesaj superb pentru Gică Hagi
Fotbal extern • 5 feb., 16:40
Galarasaray, mesaj superb pentru Gică Hagi. Turcii nu l-au uitat pe „Rege”, în ziua în care a împlinit 59 de ani: „Te iubim!”
Adrian Mutu, verdict despre transferul lui Cristi Manea la Galatasaray
Liga 1 • 2 feb., 15:35
Adrian Mutu, verdict despre transferul lui Cristi Manea la Galatasaray: „Nu spun nu!” Ce a spus despre duelul cu Petrolul