Închide meniul

Promisiunea lui Mbappe înaintea măcelului de pe Camp Nou: "De câte ori ai câştigat aici?!" + Fanii lui PSG nu-l vor pe Messi, ci un nou contract pentru francez

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 6:25

Promisiunea lui Mbappe înaintea măcelului de pe Camp Nou: "De câte ori ai câştigat aici?!" + Fanii lui PSG nu-l vor pe Messi, ci un nou contract pentru francez

profimediaimages

Kylian Mbappe i-a promis victoria lui Mauricio Pochettino, înainte de Barcelona - PSG 1-4

Kylian Mbappe a marcat de trei ori contra Barcelonei, în victoria uriaşă obţinută de PSG pe Camp Nou, cu scorul de 4-1. Antrenorul oaspeţilor, Mauricio Pochettino, a dezvăluit că Mbappe i-a promis victoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, către Mauricio Pochettino: "'Mâine vei câștiga pentru a doua oară contra Barcelonei"

Dialogul fabulos a avut loc, luni, la ultimul antrenament dinaintea meciului cu Barcelona, susţine Pochettino.

"A venit la mine și m-a întrebat: 'De câte ori ai câștigat pe Camp Nou?'. I-am spus că am câștigat un meci, cu Espanyol, iar el mi-a răspuns: 'Mâine vei câștiga pentru a doua oară'.

Este cu adevărat un jucător de top, vedem cum scrie istorie în fața noastră. Trebuie să rămânem concentrați, mai sunt 90 de minute de jucat", a declarat Pochettino, după victoria manşa tur a optimilor de finală din Champions League.

Reclamă

Mbappe a devenit al treilea jucător care înscrie un hat-trick în poarta Barcelonei, în Champions League, după Faustino Asprilla şi Andriy Shevchenko. Aceştia au reuşit acelaşi lucru în 1997.

Lionel Messi, 17 sezoane la rând în care a marcat în Champions League

În ciuda scorului dezastruos pentru echipa sa, Lionel Messi a atins şi el o performanţă uriaşă. Starul Barcei a deschis scorul din penalty contra lui PSG şi a marcat pentru al 17-lea sezon la rând în Champions League. Practic, Messi a dat gol în cea mai importantă competiţie a Europei din 2005, la un an de la debutul pentru Barcelona.

În actualul sezon, Messi a ajuns la 20 de goluri marcate. Este o performanţă pe care o repetă în ultimii 13 ani. Messi va deveni liber de contract la vară, iar PSG este printre echipele care se luptă pentru semnătura sa.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii lui PSG îl vor pe Kylian Mbappe, nu pe Lionel Messi

Mulţi dintre fanii lui PSG au însă o altă părere. Ei consideră că este mai importantă păstrarea lui Kylian Mbappe, care încă nu a semnat un nou contract. Potrivit unui sondaj organizat de RTL şi citat de El Mundo Deportivo, 73% din fanii chestionaţi au declarat că preferă păstrarea lui Mbappe în locul aducerii lui Lionel Messi la Paris. Mbappe are şi avantajul vârstei, 22 de ani, faţă de argentinian, care este cu 11 ani mai în vârstă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și