Închide meniul

PSG – Bayern 0-1 | Cea mai dulce înfrângere! Parizienii au tremurat, dar şi-au luat revanşa pentru eşecul din finala Champions League. Neymar, euforic: "Avem visuri măreţe"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 aprilie 2021, 21:30

PSG – Bayern 0-1 | Cea mai dulce înfrângere! Parizienii au tremurat, dar şi-au luat revanşa pentru eşecul din finala Champions League. Neymar, euforic: "Avem visuri măreţe"

Profimediaimages

Neymar, prima reacţie după PSG - Bayern 0-1

Neymar a ratat din toate poziţiile. A trimis în bară de trei ori în cinci minute! Choupo-Moting a marcat singurul gol al trupei lui Hansi Flick, dar nu a putut opri bucuria calificării parizienilor!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a eliminat-o pe Bayern şi s-a calificat în semifinalele Champions League 

"Sunt foarte fericit. Am întâlnit Bayern, care este o echipă grozavă. Am eliminat campioana Europei şi ne-am îndeplinit obiectivul. Ne întoarcem în semifinalele Champions League.

E adevărat că am vorbit între noi în timpul meciului, ne-am organizat. S-a văzut că revenirea lui Di Maria a schimbat totul! Am ratat multe oportunităţi, am fost atât de aproape. Cel mai important este, totuşi, că ne-am calificat. Dacă voi rămâne la Paris? PSG este o echipă grozavă, acum suntem în semifinale şi avem visuri măreţe", a declarat Neymar, citat de L'Equipe.

PSG a eliminat-o în optimi pe Barcelona, iar acum a trecut de Bayern. Pentru Neymar şi Mbappe urmează duelul cu câştigătoarea "dublei" dintre Manchester City şi Borussia Dortmund!

Reclamă

Starurile din Paris s-au calificat pentru a treia oară în semifinalele Ligii Campionilor. Dintre echipele din Franţa, numai Monaco s-a descurcat mai bine şi a ajuns, de patru ori, în careul de aşi.

PSG şi-a luat revanşa pentru înfrângerea din finala ultimei ediţii a Champions League. În luna august a anului trecut, Bayern s-a impus cu 1-0 în meciul jucat cu trofeul pe masă. Kingsley Coman marca, în minutul 59, singurul gol al confruntării de cinci stele. Şi atunci, Daniele Orsato a fost la centru. 

Reclamă 4 / 0/3

Bavarezii deveneau, la Lisabona, pentru a 6-a oară campioni ai Europei. Succesul la limită înregistrat acum nu i-a mai ajutat. Eşecul cu 2-3, din tur, i-a scos din cursa pentru apărarea trofeului.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și