Închide meniul

PSG începe ofensiva totală pentru aducerea lui Lionel Messi. Jurnaliştii francezi au făcut marele anunţ. "Megaproiectul se contureză în jurul lui!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2021, 11:40

PSG începe ofensiva totală pentru aducerea lui Lionel Messi. Jurnaliştii francezi au făcut marele anunţ. "Megaproiectul se contureză în jurul lui!"

Profimediaimages

Lionel Messi, dorit cu insistenţă de PSG

Dezamăgit de înfrângerea suferită cu Manchester City, scor 0-2, conducătorul lui PSG a început deja asaltul pentru aducerea căpitanului Barcelonei, aflat în ultima lună de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, dorit cu insistenţă de PSG

Potrivit jurnaliştilor de la Le Parisien, parizienii pregătesc un megaproiect pentru sezonul viitor, iar negocierile cu Lionel Messi sunt prioritare. Jurnaliştii francezi asigură că oficialii clubului poartă discuţii cu agenţii golgheterului din La Liga. 

Nici măcar regulile fair play-ului financiar nu îl mai sperie pe şeicul lui PSG. Ca să îl convingă pe Messi, acesta îşi doreşte să îi prelungească înţelegerea lui Kylian Mbappe. Prieten bun cu Messi, Neymar şi-a dat deja acordul să rămână la PSG.

Marca anunţă că, în cazul în care Messi nu va fi înduplecat să vină pe Parc des Princes, Mohamed Salah este varianta de rezervă. Wijnaldum, Camavinga şi Serge Aurier sunt celelalte ţinte ale lui PSG.

PSG i-a oferit lui Messi un contract stelar

Campioana Franţei i-a propus lui Leo Messi un contract pe 2 ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an. Anunţul a fost făcut de publicația TNT Sports Brazil, prin intermediul jurnalistului Marcelo Bechler.

Reclamă

Messi se află de mai mult timp pe radarul francezilor. În tabăra catalanilor a existat optimism că argentinianul își va redescoperi din nou bucuria în Spania și va semna cu gruparea de pe Camp Nou. În acest sens au apărut deja mai multe surse care au afirmat că i sa oferit o prelungire a contractului.

Totuşi, PSG nu ţine cont de nimic şi vrea să îl aducă pe acesta la Paris. Sursa citată menţionează că oferta şeicilor este "de neatins" şi nu poate fi egalată de nicio forţă din fotbal.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Agenţii lui Messi, în negocieri cu PSG
  • Planul uriaş gândit de Nasser Al-Khelaifi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și