Închide meniul

"Puteam proceda mai agresiv". Reacţia LPF după acuzele lansate de fanii lui Dinamo. "Poate fi un precedent"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 octombrie 2020, 17:48

"Puteam proceda mai agresiv". Reacţia LPF după acuzele lansate de fanii lui Dinamo. "Poate fi un precedent"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

LPF a decis amânarea meciului Dinamo - Astra

Acesta i-a anunţat pe fanii alb-roşiilor că situaţia nu s-a asemănat cu cea prin care a trecut echipa lor favorită. Dinamo a încheiat ultima ediţie de campionat cu cinci meciuri restante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Ştefan a anunţat de ce a fost amânat meciul Dinamo-Astra

"DSP a considerat că toți fotbaliștii sunt contacți direcți și a cerut retestarea, iar clinica nu a putut oferi rezultatele în timp util, astfel că am fost nevoiți să reprogramăm meciul. Au venit rezultatele la testarea efectuată conform regulamentului, au fost 15 jucători pozitivi și toți ceilalți contacți direcți.

Noi am primit o adresă de la clinică prin care am fost informați că nu se pot oferi toate rezultatele în timp util, din cauza numărului mare de solicitări. Există posibilitatea să apară un precedent, dar sperăm să nu fie cazul.

Din 6 ianuarie nu mai avem nicio șansă să reprogramăm, toate echipele trebuie să înțeleagă asta și să se protejeze. Infectările nu vin la antrenamente sau la jocurile oficiale, ci în afara lor.

Puteam proceda mai agresiv, dar, pentru noi, ca organizator, un astfel de scenariu, să piardă o echipă cu 0-3, nu e fiabil. Interesul nostru este să se dispute meciurile", a declarat Justin Ştefan la Digi Sport.

Reclamă

Suporterii din PCH au acuzat atât Astra, cât şi Liga Profesionistă de Fotbal, de jocuri de culise. 

"Filiala Giurgiu a cooperativei ce trage sforile prin Liga 1 s-a folosit de DSP-ul local, în încercarea de a găsi pe cineva care să se opună deplasării echipei Astra către București. S-a creat un precedent periculos, care face ca toate noile reglementări ale LPF și FRF să devină inutile.

Când a fost vorba de Dinamo, toate regulamentele s-au adaptat din mers, au fost scrise pe loc și modificate pe genunchi, pentru că nu facem parte din sateliții care gravitează în jurul buricului planetei. Pentru noi era suficient un suspect la magazie, ca să stăm 14 zile în case. Apoi puteam fi scoși brusc din sufragerie și puși să jucăm", au fost acuzele lansate de fanii lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul Dinamo-Astra a fost reprogramat şi se va disputa pe 14 noiembrie.

Recomandări
  • La Astra este focar de infecţie cu Covid-19
  • Meciul se va disputa pe data de 14 noiembrie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și