Închide meniul

Răbufnirea lui Florin Talpan! „M-au sancționat, mi-au luat banii din salariu!” Atac furibund la conducerea Armatei! Juristul exultă după decizia Curții de Apel București

Reclamă

Publicat: 29 iunie 2021, 8:40

Răbufnirea lui Florin Talpan! „M-au sancționat, mi-au luat banii din salariu! Atac furibund la conducerea Armatei! Juristul exultă după decizia Curții de Apel București

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Răbufnirea lui Florin Talpan

Răbufnirea lui Florin Talpan! Juristul CSA i-a atacat dur pe cei de la Armată. Acesta susține că a fost sancționat în dese rânduri și chiar i s-au oprit bani din salariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răbufnirea lui Florin Talpan

Decizia Curții de Apel București a lăsat în aer palmaresul obținut de gruparea roș-albastră între 1998 și 2003. Din 2003 și până în prezent i-a fost atribuit grupării lui Gigi Becali.

„Această victorie i-o mamei mele! Mama a plecat la ceruri, supărată pentru tot ce mi se întâmpla, supărată pe toți cei care m-au sancționat, mi-au luat bani din salariu, bani munciți zi și noapte pentru pregătirea dosarelor, care m-au șicanat!

Persoane responsabile, din Club și din Minister, care ar fi trebuit să mă susțină, să mă ajute, să fie alături de mine în demersurile mele pentru respectarea drepturilor Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, m-au sancționat pe nedrept! Deși îmi făceam datoria cu responsabilitate și conștiinciozitate, mi-au luat din salariu, din munca mea. Oare cine muncește fără plată?

Azi, munca mea a dat rezultate. Este sacrificiul meu pe care doar cei puțini, rămași alături mine, îl cunosc. Astăzi, instanța a hotărât prin rejudecarea cauzei că palmaresul 1947-1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

Reclamă

Cele mai frumoase victorii, cele mai strălucite aparțin Clubului Sportiv, ne aparțin nouă! O singură mică modificare față de decizia din 2019, și anume perioada 1998-2003, instanța a hotărât că nu ne aparține. În fapt, este vorba de doar un singur titlu!

Florin Talpan, atac la FCSB

FCSB nu a fost capabil să demonstreze nici măcar propriul palmares! Nici măcar cel din 2003-2017. Nu scrie nicăieri în hotărârea Curții de Apel că se constata că palmaresul 2003-2017 aparține FCSB. Concluzionând, victoriile (titluri, cupe, supercupe, Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei) rămân la noi!

Nu are relevanță ce afirmă Asociația Salvați Steaua, Asociația Steaua 1947 LTD, avocatul Cavescu etc. Cum că palmaresul din 2003-2017 ar fi la FCSB, că FCSB este continuatoarea… Apropo, a cui? Soluția este una. Soluția este clara. Știți să citiți și să înțelegeți. Restul sunt doar vorbe goale. Sunt doar eforturi și speranțe deșarte de păstrare a aparentei de drept sau de fapt. Fără succes”, se arată în comunicatul remis de Florin Talpan.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia luată de Curtea de Apel București

CSA Steaua deţine palmaresul Stelei până în 1998, a decis Curtea de Apel București. Echipa lui Gigi Becali îl deţine pe cel din 2003 până în prezent. În privinţa perioade 1998 – 2003 nu s-a luat nicio decizie.

Palmares Steaua (1947-1998)

19 Titluri de campioană în Liga 1
19 Cupe ale României
3 Supercupe
1 Cupa Campionilor Europeni
1 Supercupa Europei

Palmares FCSB (2003 – prezent)

5 titluri de campioană în Liga 1
3 Cupe ale României
2 Supercupe
2 Cupe ale Ligii

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Ce se întâmplă cu palmaresul Stelei
  • Ce l-a înfuriat pe Florin Talpan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și