Răbufnirea lui Florin Talpan! „M-au sancționat, mi-au luat banii din salariu!” Atac furibund la conducerea Armatei! Juristul exultă după decizia Curții de Apel București

Publicat: 29.06.2021, 8:40.
Actualizat: 29.06.2021, 9:09

Curtea de Apel București a luat decizia în ceea ce privește palmaresul Stelei. Hotărârea nu este definitivă și poate fi atacată în 30 de zile. Florin Talpan exultă după ce magistrații au decis că CSA Steaua are palmaresul din 1947 până în 1998.

Florin Talpan

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Răbufnirea lui Florin Talpan! Juristul CSA i-a atacat dur pe cei de la Armată. Acesta susține că a fost sancționat în dese rânduri și chiar i s-au oprit bani din salariu.

Răbufnirea lui Florin Talpan

Decizia Curții de Apel București a lăsat în aer palmaresul obținut de gruparea roș-albastră între 1998 și 2003. Din 2003 și până în prezent i-a fost atribuit grupării lui Gigi Becali.

„Această victorie i-o mamei mele! Mama a plecat la ceruri, supărată pentru tot ce mi se întâmpla, supărată pe toți cei care m-au sancționat, mi-au luat bani din salariu, bani munciți zi și noapte pentru pregătirea dosarelor, care m-au șicanat!

Persoane responsabile, din Club și din Minister, care ar fi trebuit să mă susțină, să mă ajute, să fie alături de mine în demersurile mele pentru respectarea drepturilor Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, m-au sancționat pe nedrept! Deși îmi făceam datoria cu responsabilitate și conștiinciozitate, mi-au luat din salariu, din munca mea. Oare cine muncește fără plată?

Azi, munca mea a dat rezultate. Este sacrificiul meu pe care doar cei puțini, rămași alături mine, îl cunosc. Astăzi, instanța a hotărât prin rejudecarea cauzei că palmaresul 1947-1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

Cele mai frumoase victorii, cele mai strălucite aparțin Clubului Sportiv, ne aparțin nouă! O singură mică modificare față de decizia din 2019, și anume perioada 1998-2003, instanța a hotărât că nu ne aparține. În fapt, este vorba de doar un singur titlu!

Florin Talpan, atac la FCSB

FCSB nu a fost capabil să demonstreze nici măcar propriul palmares! Nici măcar cel din 2003-2017. Nu scrie nicăieri în hotărârea Curții de Apel că se constata că palmaresul 2003-2017 aparține FCSB. Concluzionând, victoriile (titluri, cupe, supercupe, Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei) rămân la noi!

Nu are relevanță ce afirmă Asociația Salvați Steaua, Asociația Steaua 1947 LTD, avocatul Cavescu etc. Cum că palmaresul din 2003-2017 ar fi la FCSB, că FCSB este continuatoarea… Apropo, a cui? Soluția este una. Soluția este clara. Știți să citiți și să înțelegeți. Restul sunt doar vorbe goale. Sunt doar eforturi și speranțe deșarte de păstrare a aparentei de drept sau de fapt. Fără succes”, se arată în comunicatul remis de Florin Talpan.

Decizia luată de Curtea de Apel București

CSA Steaua deţine palmaresul Stelei până în 1998, a decis Curtea de Apel București. Echipa lui Gigi Becali îl deţine pe cel din 2003 până în prezent. În privinţa perioade 1998 – 2003 nu s-a luat nicio decizie.

Palmares Steaua (1947-1998)

19 Titluri de campioană în Liga 1
19 Cupe ale României
3 Supercupe
1 Cupa Campionilor Europeni
1 Supercupa Europei

Palmares FCSB (2003 – prezent)

5 titluri de campioană în Liga 1
3 Cupe ale României
2 Supercupe
2 Cupe ale Ligii

AS. RO LIVE

Edi Iordănescu, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
mm stoica
Fotbal intern • 12:14
„I-am zis foarte clar!” Mihai Stoica a dezvăluit ce discuţie a avut cu Alexandru Creţu înainte să plece de la FCSB: „I-a fost fatal!”
Adrian Mititelu Jr, făcut praf de Florin Manea
Fotbal intern • 11:43
FC U Craiova 1948 – FCSB | Atac incredibil al ultraşilor FC U Craiova 1948 la Adrian Mititelu Jr.: „Maimuţoiul cu aere de patron îşi bate joc de club!”
Fotbal intern • 11:11
Valeriu Iftime, dezvăluire savuroasă. Cum a reacţionat Olimpiu Moruţan în momentul în care a aflat că îl vrea Gigi Becali: „A uitat bocancii acasă!” Ce a spus despre patronul FCSB
Antena 1
Ultimul interviu al lui Petrică Cercel. Era înconjurat de toată familia și a zâmbit încontinuu
Top citite
Dezvăluiri răvăşitoare în documentarul despre Michael Schumacher, care tocmai a fost lansat. Soţia lui a început să plângă. Imagini unice
1
Foto Dezvăluiri răvăşitoare în documentarul despre Michael Schumacher, care tocmai a fost lansat. Soţia lui a început să plângă. Imagini unice
Ultimele știri
8:46 Scandalul anului în fotbalul românesc! Marius Șumudică nu iartă pe nimeni. Tehnicianul a ieșit la atac! După Dan Petrescu, a venit rândul lui Ilie Dumitrescu: „Acest domn, care dă din mâini, încercând să-l imite pe Giovanni Becali!” 8:30 Schimbarea radicală în familia lui Michael Schumacher, după accidentul teribil din 2013. Dezvăluiri unice din interiorul familiei: „Acest lucru este nedrept” 8:13 Gabi Balint trage semnalul de alarmă! CSA Steaua ar putea dispărea: „Cineva va închide ușile!” Avertismentul legendei roș-albastre 0:49 AS.ro LIVE | Valeriu Iftime a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Povești de senzație cu patronul lui FC Botoșani 0:43 Scandal monstru între Dan Petrescu şi Marius Şumudică! Criză de nervi a fostului antrenor de la CFR Cluj: „Să vină şi să vedem ce trebuie să repare, dacă are sânge în instalaţie! Vezi-ți, mă, de treaba ta, Petrescule!” 0:28 Jablonec – CFR Cluj 1-0 | Dan Petrescu, atac la Marius Şumudică: „N-am început eu pregătirea, n-am făcut eu transferurile! Eu trebuie să repar” 0:17 Jablonec – CFR Cluj 1-0 | Reacția lui Andrei Burcă după a doua înfrângere la rând. „Trebuie să punem capul în jos!” Derapaj involuntar la finalul interviului 16
sept.
23:46
„Coșmarul vostru s-a întors!” Reacţie fabuloasă a turcilor de la Galatasaray la faza în care Moruţan a declanşat nebunia la Istanbul
16
sept.
23:40
Jablonec – CFR Cluj 1-0. Meci de coșmar în Cehia! Dan Petrescu, a doua înfrângere la rând de la revenirea în Gruia. Campioana României, ultima în grupa de Conference League
16
sept.
23:31
Jablonec – CFR Cluj | Cristi Bălgrădean și Camora au „îngropat-o” pe campioana României! Gafe de curtea școlii ale oamenilor lui Dan Petrescu. „Ce ai făcut?”
Close