Închide meniul

Răbufnirea unei legende! Ilie Dumitrescu, atac devastator la FRF: „Dacă membrii sunt fericiți, ce mai contează ce simțim noi când stadionul strigă: România!”

Reclamă

Publicat: 30 iunie 2021, 8:39 / Actualizat: 30 iunie 2021, 10:55

Răbufnirea unei legende! Ilie Dumitrescu, atac devastator la FRF: „Dacă membrii sunt fericiți, ce mai contează ce simțim noi când stadionul strigă: România!

FRF, amendată de FIFA

Profimedia

Răbufnirea unei legende poate fi numit mesajul manifest pe care l-a transmis Ilie Dumitrescu. „Mister” i l-a dat exemplu lui Burleanu pe șeful UEFA. Ceferin a venit însoțit la București de legendele fotbalului mondial. Legendele noastre au stat la tribuna 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu am avut șansa să stau la lojă, fiind brand ambasador la o companie. Apropo, Ceferin a venit cu Figo și cu Boban. Băiatul ăsta, Ceferin, n-are niciun fel de complexe, și-a ales doi consilieri, două nume importante. E, aici… președintele nostru nu prea…

Am simțit chestia asta când l-am văzut pe Ceferin cu Figo și Boban în avion personal. Oare de ce a venit cu două personalități? Oare noi, la tragerea la sorți și la meciurile astea importante, nu trebuia să fie Chivu, Hagi, Popescu, Duckadam, Stoica? Nu mai spun de Lăcătuș, numele astea importante, care au făcut ceva.

Mă gândeam și la Ilie Năstase, Nadia. Am văzut pe acolo cine era, iar cine era la oficială ar fi trebuit să stea la tribuna 1. Știi cât creștea? Eu mă duceam și spuneam: ‘Băi, Răzvan, ai fost șmecher! Ai fost inspirat și ai consilieri buni”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Răbufnirea unei legende

Ilie Dumitrescu a lansat un atac devastator la adresa șefului de la FRF. Fostul internațional critică modul în care este condus fotbalul românesc.

Reclamă

„Omului (n.r – Răzvan Burleanu) îi merge foarte bine. Dacă mai putea să candideze încă 15 ani, stătea și 20. Deci dacă membrii sunt fericiți, ce mai contează ce spuneți voi sau ce simțim noi când a început să strige tot stadionul ‘România’? Eu am apucat chestia aia în teren. La meciurile naționalei eram în teren. Am simțit. La fel am început să mă bucur aseară.

Pentru ei, probabil că n-au niciun fel de emoție, știu că sunt asigurați încă 20-25-30 de ani. Să fie sănătoși, e momentul lor. Nu interesează pe nimeni. Nu contează, 15 mingi, un pix, niște maiouri, niște jaloane, două porți, un teren d-ăla de minifotbal, la revedere, s-a terminat.

Comitetul Executiv, Adunarea Generală, toată lumea… încă 15-20 de ani! La revedere cu tot, nu ne mai facem niciun stres și nicio problem cu asta. M-ai provocat cu asta.

Reclamă 4 / 0/3

Interesează pe cineva de la fotbal feminin ce se întâmplă cu naționala României? Interesează pe cineva de la vreo asociație (n.r – AJF) din asta? Dacă primește… nici nu știu ce se mai dă pe acolo. Când a început stadionul ăla să strige România, eu îmi aduceam aminte de trăirea avută în teren”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Ce l-a deranjat pe Ilie Dumitrescu
  • Mesajul manifest transmis de „Mister”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și