Închide meniul

Radu Drăguşin, aproape de acordul cu Juventus. "Are pregătit contractul pe 5 ani". Ce echipe insistă pentru fundaşul român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 martie 2021, 18:54

Radu Drăguşin, aproape de acordul cu Juventus. "Are pregătit contractul pe 5 ani". Ce echipe insistă pentru fundaşul român

profimediaimages

Radu Drăguşin va semna un contract pe 5 ani cu Juventus, potrivit presei din Italia

Radu Drăguşin a debutat la Juventus în Champions League şi în campionat. Italienii vor să-l păstreze în lot şi pentru sezoanele următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin, curtat de Newcastle şi Wolfsburg

Negocierile ar urma să se termine cu semnarea unui contract pe 5 ani, deşi Drăguşin este curtat intens de două cluburi, din Premier League şi din Bundesliga.

"Juventus şi Radu Drăguşin sunt în discuţii foarte avansate pentru prelungirea contractului. Este pregătit un contract pe cinci ani, chiar dacă Newcastle şi Wolfsburg şi-au arătat interesul pentru tânărul fundaş central", a scris jurnalistul italian, Nicolo Schira, pe contrul său de Twitter.

Radu Drăguşin, comparat cu Virgil van Dijk

Românul lui Juventus a fost comparat de englezii de la Goal cu Virgil van Dijk, într-un articol publicat la începutul lunii. "Sunt inspirat de Van Dijk, Bonucci şi Chiellini", spunea românul de 19 ani, la începutul lui 2020. Mai mult, sursa citată susţine că Tottenham şi RB Leipzig sunt cele mai importante echipe care sunt pe urmele lui.

Reclamă

"Petrece două ore pe zi la sala de forţă. Face asta în fiecare dimineaţă. Are deja experienţa unui om matur, nu l-au speriat meciurile disputate la seniori, chiar şi când avea 17-18 ani", scriu cei de la Goal.

Radu Drăguşin, cel mai bun tânăr de la Juventus

Tot în această lună, Radu Drăgușin a primit premiul "Giovani Bianconeri", acordat celui mai bun tânăr jucător din lotul lui Juventus. Fundașul român a primit cele mai multe voturi din partea experților.

Radu Drăgușin i-a devansat în acest clasament pe Nicolo Fagioli și Elia Petrelli. Cel din urmă a fost transferat în această iarnă la Genoa pentru 8 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

52 de experți au votat pentru cel mai bun tânăr jucător de la Juventus. Drăgușin a obținut 311 puncte. Ceilați candidați au avut doar 264 și, respectiv, 206 puncte.

Radu Drăguşin, dezvăluiri despre începutul carierei

Fostul director de la Regal București, Mihai Badea, a dezvăluit cum l-a adus pe Radu Drăgușin la academia lor, de la Sportul Studențesc. Mama acestuia a acceptat mutarea doar dacă venea la pachet cu antrenorul copilului de atunci.

”Pe Radu Drăgușin l-am adus împreună cu antrenorul său de la sportul, pentru că mama lui nu voia să vină fără el. Am făcut nebunia asta. Mie îmi plăcea de Radu de când era la Sportul. Am organizat un turneu de copii la un moment dat și i-am dat titlul de cel mai bun jucător, după ce m-am consultat cu ceilalți antrenori”, a spus Badea.

Recomandări
  • Radu Drăguşin are 19 ani
  • El se află la final de contract cu Juventus

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” Vezi toate știrile
Citește și