Închide meniul

Răducioiu îl ameninţă cu judecata pe Gică Popescu. "E deplasat ce a spus despre mine, că nu sunt sănătos la cap". Cum a fost ignorat de fostul coleg

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 14:06

Răducioiu îl ameninţă cu judecata pe Gică Popescu. "E deplasat ce a spus despre mine, că nu sunt sănătos la cap". Cum a fost ignorat de fostul coleg

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gică Popescu, ameninţat cu judecata de Florin Răducioiu

Răducioiu a dat de înţeles că meciul pierdut de tricolori la turneul final din 1996 a fost suspect din cauza gafelor din apărare. Drept replică, Gică Popescu a catalogat că doar cineva care nu e sănătos la cap se poate gândi la aşa ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu: "Nu vreau să chem avocatul, dar dacă nu se oprește, atunci voi face și eu ceva"

"M-a dezamăgit reacția lui. Îl apreciez pentru ceea ce a făcut în fotbalul românesc, dar declarațiile lui sunt dure. Eu mi-am exprimat o părere tehnică, n-am spus că a fost blat, n-am pronunțat numele lui Popescu. Nu mi se pare că a fost deplasat ce am zis, de fapt, deplasat mi se pare ce a spus el despre mine, că nu sunt sănătos la cap. 

Nu vreau să chem avocatul, dar dacă nu se oprește, atunci voi face și eu ceva, bineînțeles fiindcă eu consider că ar fi putut alege alte cuvinte să se exprime la adresa mea", a reacţionat Răducioiu potrivit telekomsport.

Răducioiu a spus că i-a trimis un mesaj lui Gică Popescu în care îl invită la o cafea pentru a lămuri neînţelegerile apărute între ei.

"Nu mi-a răspuns, deși a văzut mesajul. O să mai fac un pas, o să-l și sun, pentru că vreau să o lămurim între noi. Dacă îmi va răspunde, bine, dacă nu o va face, atunci, iarăși bine", a mai spus Răducioiu.

Reclamă

Florin Răducioiu: "Mi s-a părut că apărarea noastră era total dezorientată"

România a pierdut primele două meciuri jucate în faza grupelor la EURO 1996. Au fost două eşecuri cu 1-0, contra Franţei şi Bulgariei. În ultimul meci, tricolorii nu au mai avut nicio miză. Ei au cedat cu 2-1 în faţa Spaniei. Imaginile din acel meci le puteţi vedea, AICI.

"Nu vreau să fac declaraţii, care pot avea repercusiuni asupra mea. Nu comentez. Şi ăsta e un răspuns. Mi s-a părut că apărarea noastră era total dezorientată şi nu ştia pe cine să marcheze, era haos.

Mereu ne-am apărat cu mulţi jucători, dar erau distanţele prea mari şi eram foarte neatenţi la fazele fixe, la cornere, lovituri libere. Echipa era neatentă şi asta m-a pus pe gânduri. De altfel, al doilea gol, al lui Amor, a fost după o lovitură liberă, în minutul 86, 87. Da… Echipa a fost defazată", au fost declaraţiile lui Florin Răducioiu la telekomsport, care au pornit întreg scandalul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Conflict între Florin Răducioiu şi Gică Popescu
  • Cei doi s-au ameninţat cu avocaţii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și